reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Aniu super ze sie odezwalas...Ostatnio troszke myslalam jak tam sie u Ciebie sprawy maja...
Zycze osczywiscie udanych staran o fasolinke oraz pomyslnego rozwiazania:-)
Mam nadzieje ze znajdziesz chwilke by wstawic jakies focie...Pozdrawiamy i zagladaj kiedy sie da...

reklama
Aniu ja też często o tobie myslałam i ciesze się ze się odezwałaś :-):tak: Będzie dobrze trzymam kciuki :tak: No i odzywaj się na bb :tak: I pokaż mam Oleńkę bo napewno urosła :tak:

AniuS i my dziękujemy za karteczkę;)!

ja etz czesto o Was myślałam - i nawet dziś wspomniałam w myślach o Tobie- cieszę się, ze juz czujesz sie lepiej - trzymamy pitaski za owocne starania- dużo zdrówka no i buziaczki dla Twojej małej łobuźnicy;-);-)

A ja jutro mykam do polski:-) Pewnie bede tu bardzo zadko lub wcale...Cos czuje, ze to drugie bo ja to motorek w dupie mam jak jestem w polsce,wszedzie mnie pelno ,wszedzie chce byc a i tak na koniec okazuje sie ze prawie nigdzie nie bylam:-DJuz w sobote mam zaklepana imprezke z kumpela(idziemy na dicho:-D),w niedziele pewnie jakies piffko(na kaca po sobocie) w srodku tygodnia tez pewnie jakas imprezka ale to juz w trojmiescie:-) no a potem sie zobaczy, jak z ta pogoda...bo jak pogoda do dupy to wiadomo...

Aniu, super że sie odezwalaś. Zawsze będziemy Wam mocno kibicować:tak:Trzymaj się dzielnie! No i koniecznie pokaż nam roczniaka Olkę!

Cześć dziewczyny ostatnio mnie nie ma na BB ale jak tylko będę mogła to wrócę:-D:tak:Do dziś miałam gości i zero czasu na kompa a od jutra nad morzem jestem więc na pewno przez tydzień mnie nie będzie ale jak tylko wrócę to wpadam tu do Was ze zdjęciami i ploteczkami:-):tak:

reklama
Ania udanego wypoczynku nad morzem i dla nas wszystkich ladnej pogody...

Ja juz powoli pakuje nasze klamoty...Nie wiem jak my sie zapakujemy-chociaz auto male nie jest:-D Jakos mam wrazenie ze wszystko mi sie tam przyda:-D:rofl2:

Do góry