reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny to ja Wam przede wszystkim pogody pieknej zycze...bo u mnie na najblizsze dwa tygodnie marnie z ta posrana pogoda...max do 23-24 stopni ma byc pluc cosziennie prawie opady...wczoraj bylo az 13 stopni...wiatry okropne...az mi okna drza
Ja teraz tez zabieram sie za wystawianie rzeczy na ebayu...adam jak wroci ma mi pokazac jak to tu funkcjonuje itp. bo jeszcze po niemiecku i na ebayu osobiscie nie wystawialam...zawsze robi to Adam A mam manekiny,kupe rroznych rzeczy przekladanych z kata w kat wiec troche kasy w tych katach lezy
Wiecie ciesze sie ze w tej Bulgari bylam bo przynajmniej zazylam kapieli slonecznych i do dzis trzyma sie opalenizna-az zdzwiona bylam...bo od pürzyjazdu to ja nie siedzialam ani raz na sloncu oprocz spacerow po pradze... jak tu wychodzilam to w cien..ale ile tez tego slonca bylo...ta ich opalnizna to musze przyznac bardzo trwala ))
Ja teraz tez zabieram sie za wystawianie rzeczy na ebayu...adam jak wroci ma mi pokazac jak to tu funkcjonuje itp. bo jeszcze po niemiecku i na ebayu osobiscie nie wystawialam...zawsze robi to Adam A mam manekiny,kupe rroznych rzeczy przekladanych z kata w kat wiec troche kasy w tych katach lezy
Wiecie ciesze sie ze w tej Bulgari bylam bo przynajmniej zazylam kapieli slonecznych i do dzis trzyma sie opalenizna-az zdzwiona bylam...bo od pürzyjazdu to ja nie siedzialam ani raz na sloncu oprocz spacerow po pradze... jak tu wychodzilam to w cien..ale ile tez tego slonca bylo...ta ich opalnizna to musze przyznac bardzo trwala ))
dziekuje laski
a Cicha wprawiona w boju - ja normalnie tez tak nie szaleje jak teraz bo zazwyczaj latamy samolotem, a tym razem jedziemy i chce wykorzytsac to i zabrac stad wszsystko co sie da- stad to "sraczka"
Pati- ja na ebayu w UK wystawialam badz na gumtree...ale tu dobrobyt i cos tam poszlo, ale za grosze ..wiecej zabawy niz pieniedzy z tego...no, ale zawsze cos
a Cicha wprawiona w boju - ja normalnie tez tak nie szaleje jak teraz bo zazwyczaj latamy samolotem, a tym razem jedziemy i chce wykorzytsac to i zabrac stad wszsystko co sie da- stad to "sraczka"
Pati- ja na ebayu w UK wystawialam badz na gumtree...ale tu dobrobyt i cos tam poszlo, ale za grosze ..wiecej zabawy niz pieniedzy z tego...no, ale zawsze cos
patrycja24berlin
No ja w sumie czesc bede tu tylko wystawial i czesc na tczewskim portalu...ale to juz sobie tu przygotuje ,wystawiac bede z De a moja bratowa bedzie tylko w razie co tym operowac ona tam duzo kupuje i tez sprzedaje..a aukcje sa za darmo
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
i co nawystawiałaś?
Ja jakos ostatnio nie mam do tego głowy.
Ja jakos ostatnio nie mam do tego głowy.
patrycja24berlin
Syla ta-normalnie mi sie dzis snilo ze wystawione mialam co Ty-ja mam lenia
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Melduję, że wróciłam :-) Pogoda była paskudna, prawie cały czas lało, więc zostaliśmy u mojej koleżanki. Dwa dni były w miarę OK, więc jednego pojechaliśmy do Ustronia (deszcz nas złapał, ale na szczęście nie padał długo), a drugiego do parku atrakcji w Rybniku- całkiem fajne miejsce, choć za tą cenę spodziewałam się większej ilości atrakcji... no ale Marta zadowolona, to najważniejsze. Jak wracaliśmy w piątek, zajechaliśmy do kopalni srebra w Tarnowskich Górach, i to całe zwiedzanie przez 1,5 tygodnia. Cała reszta w domu, nawet na podwórko nie bardzo było jak wyjść, bo padało i było zimno, więc żadna frajda. Na szczęście Marta i Paulinka, córcia koleżanki rok od Marty młodsza, fajnie się dogadywały i bawiły razem zadziwiająco zgodnie, nawet czasem bawiły się z młodszą Hanią (ma 1,5 roku). Ja z Sylwią wreszcie miałam okazję się nagadać- znamy się jeszcze z podstawówki i widywałyśmy się codziennie w szkole i kilka razy w tygodniu po szkole, jak wyjechała na studia do Opola to już rzadko bo przyjeżdżała do rodziców tylko na święta i wakacje, a ostatnio widziałyśmy się 6 lat temu, na ich ślubie, tak tylko telefon i czasem maile. Mężowie wymiękali wieczorami i szli spać, a my gadałyśmy, gadałyśmy, gadałyśmy... Tak że mimo braku słońca wyjazd bardzo udany.
reklama
Podziel się: