reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Od tygodnia walczę z odpieluszkowaniem Ali. Idzie to jak krew z nosa. Dzięki temu mam zero czasu na cokolwiek. Mała jest uparta i za czorta nie chce zakumać. W zeszłą niedzielę widziałam się z Kasią K.. Ale z niej laska. Wyszczuplała, że hej.

Fredka jak fajnie ze sie spotkalyscie :)))))) macie jakies foty to dawajcie :)))
A z opieluchowywaniem nie poddawaj sie :) w koncu zakuma...szybkiech sukcesow Wam zycze...

A gzie Rusia??,Cicha? o Fusiku juz nie wspomne...

Pati jakie zdjęcia. Przy 3 rozbrykanych dziewuchach to porozmawiać spokojnie nawet się nie dało. Poszłyśmy na plac zabaw ale i to nie pomogło. Brykały ile się dało, zwłaszcza moje. Popis na całego. A jak doszło do rozstania to nie chciały się pożegnać, tak im dobrze było.

jestem kochane...ale z doskoku, wlansie skonczylam pakowanie...caly tydzien, praca, dom, dzieci i wystawianie rzeczy na allegro- zakupy itd... istne urwanie glowy- do tego w tyg. zaliczylam fryzjera kociol na maxa ...padam na pysk co tu duzo pisac...
Duska od wczoraj ma wakacje- zegnajac starszakow- year6 czyli wiek 12 l - na apelu dzieciaki buczaly straszliwie..kazde dziecko mialo swojego opiekuna- Klaudie miala taka Maria - dostala od niej wlasnorecznie zrobiona ramke(kazde dzecko dostalo cos wlasnorecznie zrobione)
..teraz Klaudia przezywa wyjazd :)))))) nie moze sie doczekac heheh

a ja spać nie moge bo jutro znikamy na 3 tyg!!! przezpierwszy tydzień na obozie nad jeziorkiem bez neta, potwem Jastrzebia-mam nadzieje wreszcie bb nadrobie:) pakowanie się na 3 tyg w dwa miejsca dla 4 osób to koszmar!!! chyba dlatego zasnąć nie mogę...trzymajcie kciuki za pogodę i wszystkim życzymy miłego wypoczynku!!!

Baska to wiesz o czym mowie!!!
my tez znikamy na ponad 3 tyg...i najpierw jedziemy do dziadkow, potem nad morze wiec sama wiesz - czacha dymi jesli chodzi o to planowanie, myslene za wszystkich o wszyustkim - zrobilam liste i konca nie widac;-) do tego wyworze rzeczy po dzieciach, na allegro...ech 2 tyg. wyciete z zycia:-D by wszystko ogarnac ale jestem z siebie dumna - mam wszystko spakowane i wystawionych 40 aukcji:D sprzedalam sporo ciuszkow po dzieciach, wozek, fisher swing itd...:cool2: zarobiona moge jechac buahahahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
i tez nioe moge spac;/...zamiast porzadnie sie wyspac codziennie od 6 do 23 na pelnych obrotach;///...a w PL tez 2 pierwsze dni wystawiam zabawki i kociol na budowie- bo tam zawsze sie dizeje...a pozniej juz leze do gory dupskiem...tyle dobrego ze w PL dzieci do dziadkow i bede dzialac bez "obciazenia";)

Do góry