reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Fredka, mam nadzieję, że sytuacja wróciła do normy?

Mnie trochę nie było przez szaleństwo w pracy, potem choróbsko, a od poniedziałku była u nas męża siostra ze swoim facetem- spodziewają się bliźniaków :-) dzieciątka powinny się urodzić w maju, jak Martuś :-)

Witaj Kasiu. Gratulacje dla siostry męża- będzie miała podwójne szczęście
Mnie też nie było ze względu na kłopoty zdrowotne ale o tym na zamkni etym

Hej! Jestem załamana. Ola nie reaguje na lekarstwa. Bierze już drugie lekarstwo i poprawy nie ma. A jest gorzej. Przyplątało się zapalenie ucha, temperatura, wymioty i ma zapalenie płuc. Czeka nas szpital. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Co zrobić z Alą, bo nie do końca jest zdrowa. Ręce opadają. Mamy dwa dni obserwacji. Jak do jutra nie będzie poprawy, pakujemy się do szpitala. Ledwo się trzymam.

Fredzia mimo wszystko nie poddawaj się i strasznie trzymam kciuki żeby było dobrze i nie skończyło sie szpitalem. Buziaki kochana wyściskaj od nas dziewczyny.

reklama
Fredzia kobieto-zastrzyk energii ci wysylam i trzymam za Was kciuki i zdrowka zycze!!!
Mam nadzieje ze jeszcze tej malej teraz w tym wszystkim nie masz na glowie...

Do góry