reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecnosci...

reklama
:wściekła/y:Ja od marca mam nowa umowe z tp na neostrade i cos mi net szwankuje. Dzisiaj juz do nich dzwoniłam to wyjasniac bo normalnie strony sie nie chca otwierac a do tej pory było ok

my dzisiaj mielismy spoptkanie ze swinka peppa...ale Duska byla szczesliwa! szukala Georga-jej brata:p:p

jestem, żyje ale co to za zycie ;) na 1000%!!! jutro wywozimy meble, dziś cały dzień w ikei, pośpimy ze 2 dni u rodziców albo choć dzień żeby tam wszystko poustawiać...nie wiem co z netem bedzie- oczywiscie chcemy jak najszybciej, ale wiecie....także padamy na pyski, zamieszanie na maksa, postaram sie odezwać jak najszybciej i jak juz bedzie net to wszystko popowiem i nadrobie!!! trzmajcie kciuki za jak najbardziej bezbolesną przeprowadzkę:)

reklama
Do góry