reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecnosci...

Fredka mam nadzieję że przez te dwa dni nastąpi poprawa, życzę tego Wam z całego serca. ściskam Cię mooocno, wiem jak Ci ciężko, myślami jestem z Wami:tak:

reklama
Fredka współczuję bardzo i trzymam kciuki zeby obyło się bez szpitala!!!
zmiana lekarza, leku, zastrzyki w domu(wszystko lepsze niż szpital) inhalacje? probujcie wszystkiego!!!! a jak nie daj Boże skończy się szpitalem to niech Adam bierze zwolnienie i siedźcie z Olą w szpitalu na zmianę - w końcu masz jeszcze alę....ale mam nadzieje że szpital to ostateczność- trzymam kciuki!!!!

dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mam nadzieje,że powoli nadrobię zaległości. Powolutku wracamy do formy i ja już jestem znacznie spokojniejsza.

reklama
Do góry