reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mnie wciągnął taki wir w pracy, że nie wiedziałam jak się nazywam, jeszcze w czwartek wieczorem jak wróciłam do domu szef mi dał zadanie bojowe i wydzwaniałam do dhl w poszukiwaniu przesyłki. W piątek rano pakowanie, wyjazd do mamy, wróciliśmy w niedzielę, w poniedziałek do teściowej, wróciliśmy wczoraj, a dziś do pracy. Na szczęście w miarę spokojnie, a jutro zostaję w domu.
Kasia to fajne miałaś zajęcia. Chociaż odpoczęłaś trochę przez te święta?
Ciekawe jak tam Sylwia, czy już wróciła no i gdzie jest reszta brygady? Pati, Cicha, Mamooty!!! Hop, hop.... Pewnie na Sylwestra już się szykują
Ciekawe jak tam Sylwia, czy już wróciła no i gdzie jest reszta brygady? Pati, Cicha, Mamooty!!! Hop, hop.... Pewnie na Sylwestra już się szykują
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Powiem Ci, że taki odpoczynek to nie odpoczynek. Fajnie pojechać, spotkać się, ale wolałabym na zasadzie- pojechać do kogoś (w sensie na 2-3 godziny czy jakoś tak) i wrócić do siebie. Ja jestem już chyba stara, bo najlepiej mi u siebie, takie wyjazdy na kilka dni to nie dla mnie, nie umiem wtedy wypocząć. U mojej mamy ciasno- bo jednak na naszą całą gromadę ten dom jest za mały, jeszcze może gdyby atmosfera była inna. U teściowej zimno, ja nie lubię w domu w pięciu swetrach siedzieć, no i strasznie mi na nerw działa jej facet. Mieliśmy w tym roku zrobić Wigilię u siebie i zaprosić moją rodzinę, na pierwszy dzień Świąt zaprosić rodzinę męża- no ale nie wyszło, może w przyszłym roku. Teraz mój brat na pewno by nie przyjechał, bo ich 10-miesięczny synek nienawidzi jazdy w foteliku, po 10-15 minutach już drze się jakby go ktoś ze skóry obdzierał, a to droga na około 2 godziny. Za rok może będzie inaczej, bo będzie już w foteliku na siedząco, no i starszego łatwiej będzie czymś zająć żeby jakoś tą drogę zniósł.
Kasia, zastanawiałam się gdzie się podziewasz. Fajnie, że wróciłaś.
Fredka pisałam, że Mamoot jedzie na wschód i wróci w niedzielę ;-) Pati w Polsce i zastrzegała, że może być nieobecna a Cicha pewnie sie przeprowadza.
Ja to jestem ciekawa co u Sylwii w ciepłych karajch
Fredka pisałam, że Mamoot jedzie na wschód i wróci w niedzielę ;-) Pati w Polsce i zastrzegała, że może być nieobecna a Cicha pewnie sie przeprowadza.
Ja to jestem ciekawa co u Sylwii w ciepłych karajch
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej dziewczyny-wczoraj wrocilam ale na bb pojawie sie chyba na dobre od srody..jestem na maxa chora...dzis znowu do polski w interesach z -Adamem bo prawko na miesiac oddal.. nie zdziwie sie jak bede miala zapalenie pluc...bo w pl.to nawet ciezko prywatnie do lekarza sie dostac..a jestem chora juz tak ostro od 22-go!!! o reszcie napisze jak wroce...Szczesliwego Nowego dla wszystkich...buziaki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzis nie pojechalismy-chyba jutro jedziemy...ale bylam u lekarza i mam zapalenie oskrzeli...dostalam antybiotyk...
reklama
Podziel się: