reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dzieki dziewczyny...ja nie tylko oskrzela a krwiaki na dziaslach... poszlam w polsce na piaskowanie zebow...bylam jeszcze przed wigilia...do dzis mnie okropnie bola...mam krwiaki...zrobila mi sie w kaciku ust mega oprycha...jednym slowem wielka profesjonalnosc...nawet usta mialam poranione...szkoda gadac...ja juz nic w polsce nie zrobie!!!!!!!Adam ma podobnie...tyle ze u niego nieco lepiej...ma tylko w kilku miejscach...a ja cala szczeke...
moj brat zlamal reke w sylwestra...we wtorek dopiero beda go operowali...czyli jutro...to zobaczcie ile juz lezy w szpitalu...szkoda gadac!!!

Jestem :-)
Zdjęcia będą, o żadnym miganiu nie myśle, bo lubie się z Wami dzielić zdjęciami. Ale chyba dzis nie dam rady, bo zanim sobie poczytam BB i załaduję te wszystkie fotki, to będzie środek nocy.
Ja tez nie narzekam na początek roku. :-)

Pati, zdrówka dla Ciebie.

Ja też nie mogę narzekac na 2011, jak dotąd nawet jest ok, i mniej się kłócę z mężykiem :-) bo w starym roku codziennie były zgrzyty

Pati, porażka... oby szybko wszystko było OK!

Ja też nie narzekam na początek roku- jak u Fusika mniej spięć z małżem, i jakoś od razu lepiej :-) Niby tylko weekend, ale tak fajnie, jak kiedyś, oby tak zostało- aż się wczoraj uśmiechnęłam pod nosem jak przeczytałam horoskop przesłany przez koleżankę, bo właśnie o zdecydowanej poprawie relacji w małżeństwie w nim było :-D No i w tym roku nie odpuszczę, druga dzidzia musi być! Już się nie będę upierać, żeby w tym roku się urodziła, wystarczy mi, żeby pojawiła się w brzuszku w tym roku :-) od jakiegoś miesiąca uświadamiam mężowi, że dobrego momentu nie będzie nigdy, zawsze będzie jakieś "ale", zawsze coś może wypaść, czego nie przewidzimy, w listopadzie kończy nam się jeden kredyt, więc jak nie teraz, to kiedy? Kolejny spłacimy najwcześniej w połowie 2013 roku, a tyle w temacie dziecka czekać nie chcę. Powoli moje gadanie zaczyna przynosić efekty i malż nie protestuje już tak stanowczo, nawet prawie się ze mną zgadza- prawie bo chce odczekać jeszcze z pół roku, ale pracuję nad nim jeszcze :-) Mam jeszcze antykoncepcję na kolejny cykl, potem dam sobie z miesiąc odpoczynku po hormonach i jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to w marcu zaczniemy starania :-)

reklama
no ladnie Pati:O:O:OOOOOOOOOOOOOO
zdrowka kochana:*********

ja tez nie narzekam na koniec i poczatek Nowego:) bardzo aktywnie i milo ostatnio spedzam czas. Rodzice duzo nam pomagaja i udaje nam sie dosc czesto basen, jacuzzi, sauna, imprezki, i babsie spotkanka....zycie towarzyskie i rodzinne kwitnie..:):D
Wczoraj bylam na babskim spotkaniu, przed z rodzinka na basenie, saunie jacuzzi..wpadlam nakarmilam mlodegho i w dluga..wrocilam o 21 ..maly grzecznie spal:):)...a zostawilam zupke i soczek...ale spal i obudzil sie jak wrocilam:p...
w piatek mamy wypad do znajomych a w sobote na ur. do takiej szalonej dziewczyny co jak robi imprezke to przebierance wymysla- teraz wszycy maja byc hipi:pPPPPPPPP:OOOOOO ja to luz..ale moj A- hahaha

Do góry