reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja w piatek ruszam na babski weekend, tam gdzie czarownice lataja na miotłach
oj bedzie sie działo.
Sylwia milej zabawy :-)
a ja w piatek uciekam na wigilię z pracy w eleganckiej restauracji - a żeby nie było nudnie idę tam z Ulcią :-) impra jest na 19:30 więc albo idę z nia albo wogóle ( bo mąz nie da jej cyca...:-) )
szef powiedział że nie wyobraza sobie Wigilii beze mnie i wrazie czego bedzie niańczyl mala ale mam byc .... no jak szef karze to ide :-) impreza jest zamknieta więc mam nadzieje że malą ululam w wózku i da mamie pogadać
a ja w piatek uciekam na wigilię z pracy w eleganckiej restauracji - a żeby nie było nudnie idę tam z Ulcią :-) impra jest na 19:30 więc albo idę z nia albo wogóle ( bo mąz nie da jej cyca...:-) )
szef powiedział że nie wyobraza sobie Wigilii beze mnie i wrazie czego bedzie niańczyl mala ale mam byc .... no jak szef karze to ide :-) impreza jest zamknieta więc mam nadzieje że malą ululam w wózku i da mamie pogadać
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fusik fajowo
)) udanej zabawy
))
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O moj boze!!!! ZDROWKA!!!! szok...
reklama
no ladnie..ja dzisiaj tez bylam z malym u lekarza,ma ponoc wirus bronchit...wg. lekarki doczytalam w necie pocz. zapalenia oskrzeli?......wg mnie jednak zwyczajnie jest przeziebiony...jest wesoly, aktywny, nie goraczkuje, apetyt mu dopisuje...no i nic z wyjścia - jadę z małą do szpitala - ma zapalenie płuc - napisze jak wrócę
- ma lekki katar i mokry kaszel..tzn. nie kaszle tylko jak zakaszle to takim mokrym... no ale mam obserwowac i podawac paracetamol..i czyscic nosek...
Lekarka mi powiedziala bym mu wproiwadzila jakies jedzenie...no...poki co nie zamierzam
moja lekarka zawsze wszystko wyolbrzymia....i kaze podawac paracetamol
Ula - zdrowka! Fusik daj znac co i jak u Was?
Ostatnia edycja:
Podziel się: