reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja nie mam doła ale jakos taki czasami mam nieogarniety czas
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u mnie tak nawet fajnie oby tak dalej ))
Ja siedze miedzy kartonami (w czwartek ruszamy z przeprowadzka) wiec ostatnio malo czytam i malo co notuje....
Kleje kartony i klne, ze tak malo jestem zorganizowana...zaczne pakowac jedno a potem w polowie zaczne cos nego.....a potem nie potrafie znalezc tasmy...albo nie wiem co to ja wlasciwie chcialam w tym pokoju. Normalnie bieganm jak kurczak bez glowy i juz nawet nie wiem czy smiac sie czy plakac z tego powodu.
Kleje kartony i klne, ze tak malo jestem zorganizowana...zaczne pakowac jedno a potem w polowie zaczne cos nego.....a potem nie potrafie znalezc tasmy...albo nie wiem co to ja wlasciwie chcialam w tym pokoju. Normalnie bieganm jak kurczak bez glowy i juz nawet nie wiem czy smiac sie czy plakac z tego powodu.
Cicha my mamy takie ilości rzeczy że jak tylko pomyslę o przeprowadzce...to zaczynam jednak myśleć o czym innym - powodzenia!!!
u mnie dwa dni problemów z netem pluz teściowie plus mega zmęczenie plus zakatarzone chłopaki...
Powodzenia w pakowaniu!!!
u mnie dwa dni problemów z netem pluz teściowie plus mega zmęczenie plus zakatarzone chłopaki...
Powodzenia w pakowaniu!!!
Normalnie bieganm jak kurczak bez glowy i juz nawet nie wiem czy smiac sie czy plakac z tego powodu.
Dobre!
Oczywiście przeprowadzkowego rozgardiaszu nie zazdroszczę...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha bierz to lajtem bo inaczej zwariowac mozna...ja zabieram sie za malowanie juz od X czasu...teraz mialam w planie -dokladnie dzis malowac...wczoraj chcialam po farby jechac..ale przyszla wielka porcja roboty i na czwartek musi byc zrobione 8 castingow...wiec siedze i pracuje...dobrze ze chociaz mi to szybko dosc idzie
Cicha bardzo Ci współczuje tej przeprowadzki. Jednak zobacz jak później będziesz miała fajnie. Trzymam kciuki.
Pati nic nie mów o malowaniu. Na święta mamy 14 gości a w kuchni farba zaczęła odpadać od sufitu. Huuuuuuuuuuura. Normalnie szlak by to trafił.
Pati nic nie mów o malowaniu. Na święta mamy 14 gości a w kuchni farba zaczęła odpadać od sufitu. Huuuuuuuuuuura. Normalnie szlak by to trafił.
reklama
i ja tez tak sie ostatnio czuje-klikam, ale jakby nikt mnie nie czytal...:O..no i czy ktos za mna zatesknil?hahah...od 2.12 non stopgosci, a od wt. dzxieci w domu choreja tęskniłam ale mało sie udzielam bo cos weny nie mam i wydaje mi sie ze bez sensu pisze;p
Podziel się: