reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny, nie narzekać, tylko pisać i wklejać ;-) :-)
Nie, to nie było pod namiotami, bo bym chyb zamarzła, brrr...:-)
Hotel troszkę przaśny, ale i tak mało w nim czasu spędzaliśmy, więc to nie miało znaczenia. Wyjazd był super, trochę kicania po lesie i po drzewach (ale oczywiście bez przymusu). Nałykałam się świeżego powietrza, poruszałam się. Teraz trochę jestem poobijana i przynajmniej czuję, że żyję.;-)
Okazało się, że ludzie się świetnie bawić potrafią. W sobotę towarzystwo się roztańczyło. Pyfko lało się strumieniami. Ja też troszkę pokosztoałam korzystając z nie-karmienia.
Wojciaszek troszkę marudził, ale bez żadnych tragedii.
Hotel troszkę przaśny, ale i tak mało w nim czasu spędzaliśmy, więc to nie miało znaczenia. Wyjazd był super, trochę kicania po lesie i po drzewach (ale oczywiście bez przymusu). Nałykałam się świeżego powietrza, poruszałam się. Teraz trochę jestem poobijana i przynajmniej czuję, że żyję.;-)
Okazało się, że ludzie się świetnie bawić potrafią. W sobotę towarzystwo się roztańczyło. Pyfko lało się strumieniami. Ja też troszkę pokosztoałam korzystając z nie-karmienia.
Wojciaszek troszkę marudził, ale bez żadnych tragedii.
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, fajnie, że się dobrze bawiłaś. No i Wojciaszek popróbował trochę samodzielności ;-) Widać, że nie jest maminsynkiem ;-) :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamoot milo ,ze bylo milo:-)
....a ja jakos ostatnio mam za malo czasu na wszystko.... doba mi sie skrocila, czy jak???..... teraz tez padam na buzie, wiec niestety nie nic sobie nie poczytam i w ogole, buuuuu...... Daje tylko znac, ze zyje, pozdrawiam wszystkie Maluszki i ich Mamusie i mam nadzieje, ze wkrotce do "zobaczenia"
Ps. Matisiek wlasnie skonczyl katarek i co? przelazlo na mamusie... akurat na dlugi weekend.... cholerka....
Ps. Matisiek wlasnie skonczyl katarek i co? przelazlo na mamusie... akurat na dlugi weekend.... cholerka....
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
heatherek , czekamy z niecierpliwością na "powrót" oby jak najszybciej doba ci się wydłóżyła.Byziaki dla szkraba :-)
Podziel się: