reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

ja wlaczylam wczoraj kompa i tak do wieczora chodzil z wszystkimi otwartymi stronkami...i tylko co jakis czas wpadalam poszperac...poczytalam troche,sprzatnelam mieszkanie,pofarbowalam wlosy,strzelilam sobie nowy makijaz na probe...wyglupialysmy sie z Ptycha itp. powinnam dzis skoczyc na jakies zakupy...chcialam sobie cos kupic na ten urlop...ale nie chce mi sie nigdzie jechac...i w dupie mam zakupy...i wogole nie chce mi sie leciec. :-D

reklama
ee Pati - len minie juz w samolocie:p..a na jego miejsce wskoczy blogie lenistwo:D..
chociaz jak ja sobie pomysle o pazdzierniku to tez mam takie nerwy/miesszane uczucia...chrzciny wesela panienskie...i 2 dzieci..10 dni to bedzie niezla jazda- az mnie przeraza..no i ja nie wiem w jaka kiecke sie wbic;/..bo w ta mala czarna co kupilam w ciazy wciaz sie nie wbijam..w biodrach za ciasna;/...

i tez mam ostatnio lenia ..a jeszcze od dwoch dni jakas rozdrazniona wstaje...a po poludniu jestem pelna dziwnej euforii:O...ZDECYDOWANIE- HORMONY!

Wpadłam na chwilę- na szczęście net bezprzewodowy działa jakoś :-D spędzamy sobie miło czas w okolicach Soliny. Tak dziś Mychę przegoniliśmy, że padła w samochodzie, po 20 min jak zasnęła przebudziła się na chwilę jak ją wyciągałam, kategorycznie odmówiła mycia i kolacji, i śpi na środku łóżka w ubraniu :-D Jutro ruszamy do Zakopanego przez Słowację, chyba że do rana się coś odmieni, bo pomysłów już było mnóstwo.

reklama
Do góry