reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka czytaj czytaj i wracaj.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O jak fajnie ze jestes :-)
URLOP SUPER-TZN OCZYWISCIE AKTYWNY BO Z TYMI DWOMA CHŁOPAMI nie ma co liczyc na lenistwo...choc w stosunku do tempa życia w domu można to nazwać lenistwem - z kilogramik mi przybyl
nie ma to jak natura i las-chłopaki cały dzien na dworze a jeszcze zaraz pod domkiem mieliśmy trampoline- atrakcja na maksa...
po powrocie temat numer jeden to byl roczek, dlatego dopiero teraz mam czas nadrobić bb...beda zdjecia jak zawsze fotoreportaż
nie ma to jak natura i las-chłopaki cały dzien na dworze a jeszcze zaraz pod domkiem mieliśmy trampoline- atrakcja na maksa...
po powrocie temat numer jeden to byl roczek, dlatego dopiero teraz mam czas nadrobić bb...beda zdjecia jak zawsze fotoreportaż
reklama
co do wrozki...bylam jak mialam 16 l...WSZYSTKO I MI I POZNIEJ INNYM OSOBOM SIE SPRAWDZILO!...chcialam do niej wrocic...niestety zmarla.. a spotkalam ja zupelnie przypadkowo..obca kobieta.. za wozbe nie brala pieniedzy tzn..ile kto i co jej da...zszokowalo mnie wiele rzeczy...znajde chwilkena zastrzezonym opisze...
ale dzis tu cisza..?
ale dzis tu cisza..?
Podziel się: