reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia daj znac co i jak jakby co to dzwoń
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia, Pati - szczęśliwego i udanego wypoczynku życzę!!!
Sylwia - a gdzie jakie i za ile? nie chcecie za duzo za nie? bo mam kilkoro znajomych co ostatnio sprzedawali i nie było problemu, a nas też niebawem to czeka....
własnie dlatego ostatnio nas mało bo na topie kafelki, wanny, panele, drzwi itp itd...
Baśka 3 pokoje na Zawadzie 63 metry 7 pietro za około 200 tys no nie wiem czy to drogo czy nie i gdzie dawac takie ogłoszenia? Poradź bo ja już sie w elblaskich realiach malo orientuje
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja wczoraj odwaliłam całą góre prasowania i zakupy takie przed przedszkolem ostatnie! bo dzisiaj przedszkolak już w bazie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia dawaj! a ty posprzątasz? bo wole prasować i gotować
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Nie ma to jak dobry podział obowiązków
Baśka 3 pokoje na Zawadzie 63 metry 7 pietro za około 200 tys no nie wiem czy to drogo czy nie i gdzie dawac takie ogłoszenia? Poradź bo ja już sie w elblaskich realiach malo orientuje
oj wiem tylko że w wiezowcach najtrudniej sprzedać, myslę że może do agencji dać - oni jednak zrobią wszystko żeby je opchnąć bo będą mieli z tego zarobek...bo rozumiem że przez agencje nie próbowałaś? kuzynka koleżanki z pracy w wieżowcu przez 2 lata nie mogła sprzedać - ale mam nadzieje że Tobie lepiej pójdzie a cena jak za taki metraż nie wydaje się wysoka, no ale nie tylko metraż ważny...
reklama
ja moge gotowac..prac.. wieszac (uwielbiam:O...i skladac ciuchy..ewentualnie ukladac w szafkach...co mnie jeszcze dzis czeka...zlozenie prania...(bo ja prasuje na biezaco - poprasowaam mlodemu rzeczy przed urodzeniem..i co..jak cos szukam ....kombinuje jak ubrac..eee nie dla mnie..w moim nieladzie mam lad- czyli wiem co mam..a tak..ja ukladam w szafkach m.wiecej raz na tydz...a i tak mam w szafkach artystyczny balagan
Podziel się: