reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Kasiu kot na 100% wyliże się z kontuzji. Miałam tyle kotów i zawsze któremuś coś dolegało. I zawsze zdychały ze starości.
A ja mam jakiegoś komputerowego doła. Czytam Was a nie mam ochoty pisać, albo wogóle nie chce mi się włączyć kompa. Tak poprostu. Może dlatego, że ciągle myślę o jedzeniu:szok:.

No i my wrocilismy do cywilizacji i netu:-) Pozegnalismy morze i pakujemy sie na miejsko/wiejskie wakacje. Jutro lecimy do Warszawy (kolezanki warszawianki jak ktoras jest w stolicy to moze bylaby okazja do spotkania:-)) a po tygodniu ruszamy na Podlasie.
I wlasnie spojrzalam na pogode i niespodzianka....ponad 30... mam nadzieje ze prognozy sie sprawdza i od wtorku bedzie chlodniej.

Cicha, w której części Warszawy będziesz? Jutro będzie u mnie brat z żoną- przyjadą po córcię, i nie wiem o której pojadą. Podaj nr telefonu, to zdzwonimy się jak będę wolna, może późnym popołudniem udałoby się spotkać?

No i jestesmy w stolicy:-)
Kasia u nas pakowanie bylo jak zawsze na ostatnia chwile wiec nie bylo jak zajrzec na forum ale i tak ladowalismy dopiero o 18 wiec niedzielne spotkanie by nam nie wyszlo. No ale jestesmy tutaj do niedzieli. Rezydujemy na Mokotowie (na Madalinskiego) wiec troche drogi od ciebie (bo z tego co pamietam to ty chyba jestes na Targowku) ale moze jak sie uda to spotkalibysmy sie gdzies w polowie.
Nasz pobyt chwilowo jest dosyc chaotyczny i intensywny (sporo wizyt:-)) ale moze akurat znajdziemy razem chwilke na spotkanie.

reklama
grzech bedzie jak sie nie spotkacie!!!! :-):-D

Ja tu w Berlinie wszedzie mam kawal drogi jak w polsce np.z tczewa do gdanska... wiec dupska w troki i bawta sie puki mlode sota ;) :-D

Do góry