reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Cicha, Sylwia, hop hop- co z piątkiem?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia chwilowo nie wiem bo Wojtek mi usnął i chyba ma goraczke
Kasia Kucińska
Oby nie!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja myslalm ze ma wczoraj tez goraczke..a.le jak zmierzylam to miala 34,8...chyba jakis trefny termometr mam.... :/
A dla Wojtka zdrowka i trzymam kciukasy za wasze spotkanie :-)
Kasia ja nie odpowiadalam bo u nas bardzo chaotycznie. Miala do mnie wpasc mama w piatek ale chyba nic z tego nie wyjdzie, no i wstepnie mielismy zarezerwowana godzinke (na Zolibozu wiec w centrum prawie). Dokladnie co z tego wyjdzie a co nie to mi sie chyba dzis/jutro rano wyjasni. Czy Twoj telefon (ten podany w naszych adresach) jest poprawny/aktualny? To dalabym ci jutro znac telefonicznie przed poludniem.
Sylka daj znac czy bedziesz tez jutro w Wawie? Ogolnie czesto tam bywasz i dlugo zostajesz?
Sylka daj znac czy bedziesz tez jutro w Wawie? Ogolnie czesto tam bywasz i dlugo zostajesz?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja niestety odpadam nie przyjade bo Wojtek ma goraczke wiec nic z tego teraz podałam przeciwgoraczkowe itp i spi ale jest rozpalony wiec siedzimy w domu.
A w Wawie bywam czesto pod Wawą mam siostre a w centrum stolicy pracuje szanowny małz, ale to poza wakacjami raczej weekendowe historie lub przedłuzone weekendy.
No ale Cicha jakbys była w Warszawie obieżyswiecie nasz kochany to przyjade nawet specjalnie
A w Wawie bywam czesto pod Wawą mam siostre a w centrum stolicy pracuje szanowny małz, ale to poza wakacjami raczej weekendowe historie lub przedłuzone weekendy.
No ale Cicha jakbys była w Warszawie obieżyswiecie nasz kochany to przyjade nawet specjalnie
reklama
Kasia Kucińska
Wojtuś, zdrowiej szybko! Szkoda w ładną pogodę leżeć w łóżku!
Cicha, numer jest aktualny, czekam na telefon jutro :-) my od około 16.30 będziemy wolne i możemy śmigać. Proponuję albo Łazienki, albo plac zabaw przy placu Wilsona.
Fredka, dołączysz?
Cicha, numer jest aktualny, czekam na telefon jutro :-) my od około 16.30 będziemy wolne i możemy śmigać. Proponuję albo Łazienki, albo plac zabaw przy placu Wilsona.
Fredka, dołączysz?
Podziel się: