reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja znów tylko daję znak, że żyję. Wczoraj wróciliśmy raniutko z Mazur, pędem do pracy, dziś też w robocie i jutro znów jedziemy na Mazury. Chłopcy zostali z moimi rodzicami. Więc dzis wieczorem jakieś kino pewnie będzie. :-) Trzeba korzystać, że nie ma dzieci.
Teraz mnie nie będzie dłużej, bo w Warszawie będę dopiero po 15. sierpnia. A potem jeśli się uda to skoczymy jeszcze na kilka dni do Brukseli i do Luxemburga. Tak więc na dobre zawitam do Was dopiero pod koniec sierpnia albo we wrzesniu. Ale mi do Was tęskno....

Sylwia, szkoda, że się rozminiemy w Warszawie.:baffled:

Kochane ciężaróweczki - dajcie znać na komórkę jak się rozdwoicie. Albo Ty Kasiu. Pleaseeeee. :-) Trzymam za Was mocno kciuki!:tak:

Mamootku to moze jak po 15 w Belgii bedziecie - to sie w Brukseli spotkamy - my 17 lecimy spowrotem - wlasnie do Brukseli :-)
No i milego pobytu na Mazurach oraz fajnych chwil bez dzieci:-)

Oj, jak tu u Was miło dziewczyny :-)

Cicha, jeżeli uda nam się ten wyjazd do Brukseli i Lux (czyli jak rodzice zajmą się chłopcami), to będziemy w Brukseli od 21 sierpnia na 3 dni i w Lux od 24 sierpnia an 3 dni. Więc może się uda :-) Zaraz sobie zapisze telefon do Ciebie.

Mamootku, będziemy za Wami tęsknić! bawcie się świetnie, ale jak tylko będziesz mogła, to wpadaj do nas! Na smsy możesz liczyć:tak:

Udanego wyjazdu Mamoot.
Sylwia a będziesz w Warszawie w tygodniu, czy w weekend, bo ja w czwatek raniutko wyjeżdzam już na wakacje więc w tygodniu dopinam walizki, ale np jutro bardzo chętnie.:-D

reklama
Do góry