reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Kasia K i jej sloneczko Martusia dawno do nas nie zagladali- a widzialam Martusie na nk i duza, sliczna dziewczynka z niej! ...chop chop Kasia o nas zapomnialas???????...:-(

reklama
Ja tylko na chwileczkę. Wróciłam dziś rano do Warszawy (a raczej wczoraj, bo już zdrowo po północy), a Marcin z chłopakami został na Mazurach. To właściwie jego debiut: sam z chłopcami na dłużej niż 1 dzień.:-)
Wypoczęłam tak, że mam wrażenie, że nie było mnie ze 2-3 tygodnie. W piątek po południu znów jade na Mazury. A tu masa spraw do załatwienia.: odbiór samochodu z warsztatu, zakupy, lekarz, jakieś recepty do wykupienia no i praca.
Wróce pewnie w przyszłą środę po nocy, bo być może rodzice znów zostaną za dwa dni z chłopcami. No a potem to już mam nadzieję na jakiś dłuższy 2-3 tygodniowy urlop.:-)

Tęsknię za Wami!!!

Irma, dzięki za karteczkę dla Wojtka. Zielony balonik w piątek pojedzie ze mną na Mazury.:-)

Ostatnia edycja:
Hej! I my już jesteśmy. Wróciliśmy opaleni i zadowoleni. Fajnie było:-). Narazie musimy wyładować graty. Postaram się po południu wstawić kilka fotek.

kurcze dziewczyny ale macie fajnie :) mnie za to wzięło na porządki (te wicie gniazda pewnie ;)) ale bym sobie jeszcze gdzieś pojechała...

Baśka, możemy sobie podać łapki. Ja się nie odważę nigdzie dalej. Teraz na parę dni nad rzekę i koniec wojaży. A porządki jakoś ciągle przed nami..... Przeraża mnie to ciut... Szczególnie, że musimy szafy poprzestawiać, bo się okazało, że nam się łóżeczko dla Dzidzi nie mieści w sypialni......

Mamooty, odpoczywajcie pięknie! Pozdrowienia dla Twoich Chłopaków!

Fredka, Ty może za dużo nie sprzątaj, odpocznij po podróży!

Mamoot cieszę się że doszła, bo po powrocie z mazur wrzuciłam ją do zwykłej osiedlowej skrzynki i potem zastanawiałam się czy ktoś wyciąga z niej listy :sorry2:
a z tego co widziałam na mazurach to Marcin powinien świetnie sobie poradzić z dzieciakami :tak::-D

Fredka czekamy na fotki :tak::-D
Baśka ja też bym sobie gdzieś pojechała, najchętniej nad morze :sorry2:
a co do porządków to ja odwrotnie - mam lenia :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Mnie tez nie bardzo sie chce sprzatac - zwlaszcza obce (w pewnym sensie) katy. A poza tym od wczoraj do nastepnego weekendu jestem sama z dzieciakami i w tym upale nie jest lekko rozsadnie wypelnic dzien :-(

Mamoot milego wypoczywania :-)

Fredko - czyli znow regula sie potwierdzila, ze jak sie nie chce jechac to na ogol jest fajnie:-)

Do góry