reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dzięki Kochane :-)

Wpadłam znów na moment, bo dzisiaj jestem w domku i odgruzowuję mieszkanie... Jednak takie sprzątanie raz w tygodniu to mało.... Muszę się przestawić.... Do tego jeszcze dłuuugi spacer z Mateuszem, bo "mamusiu, ja już się tak stęskniłem za tobą i spacerkami z mamusią" ;-)...i znów marzę o tym, żeby się walnąć na kanapie z nogami do góry :baffled::baffled::baffled: A jeszcze obiad muszę zrobić. I pranie wyjąć. Ech....

W kwestii FACECIKA :-) Imienia jeszcze nie mamy. Do tej pory zostawialiśmy to do czasu aż będziemy wiedzieć, czy wybierać damskie czy męskie ;-) Teraz już nie mamy wymówki i trzeba zacząć myśleć ;-);-);-) Jak wpadniemy na COŚ i nas OLŚNI to Wam dam znać ;-)

Fredka, czuję się tak sobie. Niby wszystko ok, ale zmęczona jestem okrutnie. Praca, Dzidzia, Mateuszek, dom, w miarę normalne życie typu sprzątanie, gotowanie, zakupy.... Trudno jest. Szczególnie popołudniami i wieczorami, kiedy kręgosłup już nie ten.... A Ty jak, Cioteczko?

Heatherku, to macie taki sam system nadawania imion, jak my :-). Czyli jak wiadomo, czy chłopiec czy dziewczynka, to przynajmniej połowę imion można odrzucić. :-)
Trzymaj się dzielnie. Dasz radę Dzielna Mamusiu!:tak:

Heatherku u mnie jakoś leci. Siedzę sobie na zwolnieniu i zajmuje się Olą. Teraz właśnie leżę w łóżku bo strasznie bolą mnie jajniki. Przed wczoraj pojeździłam sobie na rowerze i wyszło mi to bokiem. A lekarz mi pozwolił. Jednak chyba nie był to dobry pomysł. Żałuje bardzo tej decyzji. Do tej pory było już dobrze. A w domciu jest super. Uczę Oli piosenek, chodzimy na długie spacery, spimy do 9. Tego było mi potrzeba. A Ty nie masz zamiaru iść na zwolnionko? Swoją drogą postaraj się znaleźć trochę czasu dla siebie, żebyś mogła troszkę odpocząć.

i ja melduje się, sypialnia wymalowana, kącik na łóżeczko przygotowany:tak: to teraz czas pomyśleć o zakupach;-) patrze z przerażeniem na suwaczek, on chyba biegnie:szok:

reklama
Dziewczyny jak tak czytam to coraz bardziej mi głupio..wszystkie z brzuchami ...
Ale Wam fajnie :) a ja małego położyłam i piję piwko :-)

Do góry