reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
I my serdecznie gratulujemy
Dzięki Kochane :-)
Wpadłam znów na moment, bo dzisiaj jestem w domku i odgruzowuję mieszkanie... Jednak takie sprzątanie raz w tygodniu to mało.... Muszę się przestawić.... Do tego jeszcze dłuuugi spacer z Mateuszem, bo "mamusiu, ja już się tak stęskniłem za tobą i spacerkami z mamusią" ;-)...i znów marzę o tym, żeby się walnąć na kanapie z nogami do góry A jeszcze obiad muszę zrobić. I pranie wyjąć. Ech....
W kwestii FACECIKA :-) Imienia jeszcze nie mamy. Do tej pory zostawialiśmy to do czasu aż będziemy wiedzieć, czy wybierać damskie czy męskie ;-) Teraz już nie mamy wymówki i trzeba zacząć myśleć ;-);-);-) Jak wpadniemy na COŚ i nas OLŚNI to Wam dam znać ;-)
Fredka, czuję się tak sobie. Niby wszystko ok, ale zmęczona jestem okrutnie. Praca, Dzidzia, Mateuszek, dom, w miarę normalne życie typu sprzątanie, gotowanie, zakupy.... Trudno jest. Szczególnie popołudniami i wieczorami, kiedy kręgosłup już nie ten.... A Ty jak, Cioteczko?
Wpadłam znów na moment, bo dzisiaj jestem w domku i odgruzowuję mieszkanie... Jednak takie sprzątanie raz w tygodniu to mało.... Muszę się przestawić.... Do tego jeszcze dłuuugi spacer z Mateuszem, bo "mamusiu, ja już się tak stęskniłem za tobą i spacerkami z mamusią" ;-)...i znów marzę o tym, żeby się walnąć na kanapie z nogami do góry A jeszcze obiad muszę zrobić. I pranie wyjąć. Ech....
W kwestii FACECIKA :-) Imienia jeszcze nie mamy. Do tej pory zostawialiśmy to do czasu aż będziemy wiedzieć, czy wybierać damskie czy męskie ;-) Teraz już nie mamy wymówki i trzeba zacząć myśleć ;-);-);-) Jak wpadniemy na COŚ i nas OLŚNI to Wam dam znać ;-)
Fredka, czuję się tak sobie. Niby wszystko ok, ale zmęczona jestem okrutnie. Praca, Dzidzia, Mateuszek, dom, w miarę normalne życie typu sprzątanie, gotowanie, zakupy.... Trudno jest. Szczególnie popołudniami i wieczorami, kiedy kręgosłup już nie ten.... A Ty jak, Cioteczko?
Heatherku, to macie taki sam system nadawania imion, jak my :-). Czyli jak wiadomo, czy chłopiec czy dziewczynka, to przynajmniej połowę imion można odrzucić. :-)
Trzymaj się dzielnie. Dasz radę Dzielna Mamusiu!
Trzymaj się dzielnie. Dasz radę Dzielna Mamusiu!
Heatherku u mnie jakoś leci. Siedzę sobie na zwolnieniu i zajmuje się Olą. Teraz właśnie leżę w łóżku bo strasznie bolą mnie jajniki. Przed wczoraj pojeździłam sobie na rowerze i wyszło mi to bokiem. A lekarz mi pozwolił. Jednak chyba nie był to dobry pomysł. Żałuje bardzo tej decyzji. Do tej pory było już dobrze. A w domciu jest super. Uczę Oli piosenek, chodzimy na długie spacery, spimy do 9. Tego było mi potrzeba. A Ty nie masz zamiaru iść na zwolnionko? Swoją drogą postaraj się znaleźć trochę czasu dla siebie, żebyś mogła troszkę odpocząć.
reklama
Podziel się: