reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Fusik to tez dbasz o brzuszek ;)

Heatherku gratlacje!!!

a u nas z imieniem mały problem - Karol był Karolem od samego poczatku zanm jeszcze mu jajka urosły ;) i nie było innej opcji....natomiast teraz jakoś tak...ostatnio takie podchody mamy do Wojtka i Bartka - maż mówi Wojtek a ja Bartek...ale czy na tóreś z tych 2 sie zdecydujemy czy jeszcze co innego wymyslimy nie mam pojecia
Konrad mi sie podoba ale ze zdrobnieniami kiepsko - takie same dziwne...

reklama

Baśka, nasz sąsiad jest Konrad i całe życie wszyscy na niego wołają Radek, od Konradka. Ja - szczerze mówiąc - też dość późno zorientowałam się, że on nie jest Radosław :eek:

Fusik, Twoje zdrówko! i nasze też, a co?!... ;-);-)

Fredka, zwolnienie, jak najbardziej - już sobie zaplanowałam na za miesiąc. Muszę jednak trochę popracować... to dopiero trzy tygodnie.... A Ty uważaj na siebie, Kochana, i może już nie świruj na rowerze, co??....

Mamoot, wiem że dam radę, ale i tak dzięki za wsparcie. Czasem baaardzo mi tego trzeba.... :tak:

Ell, hihi - i już się nie zatrzyma!!! :-):-):-)

Jak to? Kondziu! Znam kilku Konradów i zawsze mówimy o nich Kondziu;-):-)Bardzo fajne imię:tak:

Baśka, nasz sąsiad jest Konrad i całe życie wszyscy na niego wołają Radek, od Konradka. Ja - szczerze mówiąc - też dość późno zorientowałam się, że on nie jest Radosław :eek:

Hie, hie, mój kolega z podstawówki był Konrad i przez osiem lat mówiliśmy mu Radek:-D
Mój Radek to Radosław;-)

Mój brat to Konrad, więc mam sentyment do tego imienia. Nie zdrabniamy. Jak był maly to było Konradkiem. Kondziu nigdy sie nie przyjęło.

Baska przeciez jest tyle pieszczotliwych przezwis ze mozna wybierac i przebierac...a mi osobiscie podobaja sie imiona ktore sie nie zdrabniaja...tzn.jak je sie nie zdrabnia... ;-) Tak dobitniej brzmia...:-)

Ell mam nadzieje ze wklepilach lub wkleisz fotki by sie pochwalic zmianami :-)

Fusik na zdrowko-ja wczoraj tez z browarkiem...i dzis tak wychodzi ze znowu bo znajomi do nas wpadaja na noc ;-) Wlasnie pichce leczo bo sobie zamowili :baffled:

Baśka Daniel podobnie ja Konrad ma mało zdrobnień ale mi osobiście to wogóle nie przeszkadza... Danielek, Konradek :-) brzmi słodko, chcociaż i tak najcześciej jest Junior :-) .. a Daniel sam na siebie mówi "Daniel" sporadycznie " Danielek "
Konrad bardzo mi się podoba

Jak bym juz jutro nie miała czasu to informuję, że przez kilka dni mnie nie będzie. W piątek rano zamierzamy pojechać do Bygdoszczy, do babci Marcina, żeby w końcu Staś poznał Prababcię. A potem na Mazury. Chcemy ambitnie zrobić całą trasę w piątek, a to sporo, bo 600 km. Zobaczymy, jak dzieci będa grzeczne, to prosto na Mazury, a jak nie, to po drodze jakiś nocleg zahaczymy. A wracamy prawdopodobnie w poniedziałek po południu.

reklama
Do góry