reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
no ja też spadam sie pakować bo na 3 dni (tylko :( ) nad morze :)
nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego po pracy...z tym że może zajrze bo podobno ma byc necior bezprzewodowy - wiec bede sie słodko lenic z latopikiem na kolanach...spacerki oczywiscie tez - no ale nie moge pzesadzic bo mi juz ciezko
wszystkim zycze milego długiego weekendu :)

Ja dziekuje i zycze Wam wszystkim rowniez blogiego odpoczynku i pieknej pogody :-) My teraz nigdzie nie jedziemy bo dopiero co w poniedzialek nad ranem wrocilismy z Polki z wesela a za tydzien idziemy na komunie...Wiec terza spokojnie w Berlinie...Moze nie tak do konca spokojnie bo jutro przyjezdzta Adama kumpel i wypad do knajpy robia a w sobote zmiana rol i ja wypadam z Marta ;-)

Dziewczyny życzę udanego wypoczynku. My mieliśmy jechać na Mazury, jednak niestety ze względu na moją i Adama chorobę nie pojedziemy. Bardzo chcieliśmy jechać z Olą pod namiot.Niestety będziemy musieli odłożyć to do innego razu:-:)-).

miłego wypoczynku ciotki :tak::-)
ja niestety siedziec bede w chacie, Grzesiek zjedzie dopiero w sobotę wieczorem, ale za to niedziela będzie dla nas..... :-D:-D:-D:-D

Udanego wypoczynku :-)

ja siedze w Łodzi .. no może pojedziemy w niedziele na wycieczkę pociągiem :-) z jakieś 25 min do koluszek dla samego przejazdu pociągiem :-)

Kochane moje, a ja znów wpadam na moment. Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę :baffled: Ściskam Was wszystkie, Dzieciaczki całuję. I lecę na zastrzeżony wrzucić trzy fotki z weekendu.

...Głowa mnie dziś tak boli, że nie dam rady więcej..... :no:

PS. Tęskni mi się jakoś za Wami!!!

reklama
Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę :baffled:

Ja tak jak heatherek, ale przyznam się że często zaglądam............:tak:.
tylko czasu nie ma na pisanie ....ale kupujemy router do domu to laptop też będzie miał neta i już nie będzie tak że trzy mordy do jednego kompa :-D i dopchać się nie można .....

Do góry