reklama
no ja też spadam sie pakować bo na 3 dni (tylko ) nad morze
nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego po pracy...z tym że może zajrze bo podobno ma byc necior bezprzewodowy - wiec bede sie słodko lenic z latopikiem na kolanach...spacerki oczywiscie tez - no ale nie moge pzesadzic bo mi juz ciezko
wszystkim zycze milego długiego weekendu
nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego po pracy...z tym że może zajrze bo podobno ma byc necior bezprzewodowy - wiec bede sie słodko lenic z latopikiem na kolanach...spacerki oczywiscie tez - no ale nie moge pzesadzic bo mi juz ciezko
wszystkim zycze milego długiego weekendu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja dziekuje i zycze Wam wszystkim rowniez blogiego odpoczynku i pieknej pogody :-) My teraz nigdzie nie jedziemy bo dopiero co w poniedzialek nad ranem wrocilismy z Polki z wesela a za tydzien idziemy na komunie...Wiec terza spokojnie w Berlinie...Moze nie tak do konca spokojnie bo jutro przyjezdzta Adama kumpel i wypad do knajpy robia a w sobote zmiana rol i ja wypadam z Marta ;-)
Dziewczyny życzę udanego wypoczynku. My mieliśmy jechać na Mazury, jednak niestety ze względu na moją i Adama chorobę nie pojedziemy. Bardzo chcieliśmy jechać z Olą pod namiot.Niestety będziemy musieli odłożyć to do innego razu:--).
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A wzajemnie....................
Kochane moje, a ja znów wpadam na moment. Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę Ściskam Was wszystkie, Dzieciaczki całuję. I lecę na zastrzeżony wrzucić trzy fotki z weekendu.
...Głowa mnie dziś tak boli, że nie dam rady więcej.....
PS. Tęskni mi się jakoś za Wami!!!
...Głowa mnie dziś tak boli, że nie dam rady więcej.....
PS. Tęskni mi się jakoś za Wami!!!
reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę
Ja tak jak heatherek, ale przyznam się że często zaglądam.............
tylko czasu nie ma na pisanie ....ale kupujemy router do domu to laptop też będzie miał neta i już nie będzie tak że trzy mordy do jednego kompa i dopchać się nie można .....
Podziel się: