reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
witajcie cioteczki my właśnie z Oti przechodzimy zapalenie oskrzeli, było ciężko ale jest już lepiej..pozostało nam tylko okropne chyrlańsko i jakoś nie potrafimy tego zwalczyć.
Do tego choroba całkowicie mnie osłabiła mam jeszcze ponad tydzień l4 ale nie wiem czy dam radę się zregenerować...lekarka chciala dać mi l4 na miesiąc, ale wzięłam tylko na 2,5 tygodnia..głupio mi tak zwłaszcza, ze jestem na okresie próbnym....do tego zaczęła mnie męczyć wieczorna zgaga i katar ciazowy......a i tydzien temu pierwszy raz mnie zemdliło...po łyżeczce mleka...no szok..nie wiedziałam , że to tak dziala...ledwo do kibelka dolecialam a przy tym wszystkim zaczęlismy odmalowywanie mieszkania....bo chyba najwyższy czas..chciałabym aby mieszkanko było odświeżone na przywitanie nowego członka rodziny..wiec roboty mam po pachy..
Do tego choroba całkowicie mnie osłabiła mam jeszcze ponad tydzień l4 ale nie wiem czy dam radę się zregenerować...lekarka chciala dać mi l4 na miesiąc, ale wzięłam tylko na 2,5 tygodnia..głupio mi tak zwłaszcza, ze jestem na okresie próbnym....do tego zaczęła mnie męczyć wieczorna zgaga i katar ciazowy......a i tydzien temu pierwszy raz mnie zemdliło...po łyżeczce mleka...no szok..nie wiedziałam , że to tak dziala...ledwo do kibelka dolecialam a przy tym wszystkim zaczęlismy odmalowywanie mieszkania....bo chyba najwyższy czas..chciałabym aby mieszkanko było odświeżone na przywitanie nowego członka rodziny..wiec roboty mam po pachy..
dzięki dziewczyny, Irmaa masz rację, ale fajnie tak wszystko przygotować, bo potem pewnie przez dwa lata będę mogła zapomnieć o remoncie. Za 3 tygodnie malujemy naszą sypialnię
Hehe, ja pamiętam, że na miesiąc przed urodzeniem Mateusza malowałam mu łóżeczko.... Siedziałam w kucki na podłodze i potem wstać nie mogłam Zastanawiałam się, czy będę tak siedzieć do powrotu Małża z pracy ;-)
Ell, dopóki masz siłę i chęci - MALUJ
reklama
Podziel się: