reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha ale Ci dobrze daj znać kiedy bedziesz w stolicy to moze i ja wybiorę się do siostry i będzie okazja sie spotkać.
Kochane! Jak będzie SPĘD ;-) to nie zapominajcie o nas!!! My zawsze chętnie!!! Mamoocik, jakiegoś smsa na wszelki wypadek podeślij, bo ja to ostatnio nie znam dnia ani godziny, kiedy będę mogła tu wskoczyć na chwilkę.....
Ps. Widzę, że net już Wam działa!
A u nas znowu temperatura. Znaczy u Mateusza. Wczoraj w nocy wylazło mu prawie 39, zbijam ibumem do jakiś 37,4.... Wystarcza na 6 godzin i znów to samo...... A dzisiaj w nocy nos miał jakiś taki zabulgotany, że aż mi było przykro..... Za to dzisiaj - skowronek..... Skowronek ze stanem podgorączkowym..... Cholerka, co to??
A u nas znowu temperatura. Znaczy u Mateusza. Wczoraj w nocy wylazło mu prawie 39, zbijam ibumem do jakiś 37,4.... Wystarcza na 6 godzin i znów to samo...... A dzisiaj w nocy nos miał jakiś taki zabulgotany, że aż mi było przykro..... Za to dzisiaj - skowronek..... Skowronek ze stanem podgorączkowym..... Cholerka, co to??
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas tez było przeziębienie za przeziebieniem a teraz na nartach wszystko ok
Kochane! Jak będzie SPĘD ;-) to nie zapominajcie o nas!!! My zawsze chętnie!!! Mamoocik, jakiegoś smsa na wszelki wypadek podeślij, bo ja to ostatnio nie znam dnia ani godziny, kiedy będę mogła tu wskoczyć na chwilkę.....
W życiu nie zapomnimy!!! :-):-):-) A net działa, przyszedł facet, cos tam nakilkał i jest ok.
Matiś, nie wygłupiaj się, żadne mi tu chorowanie.
ps. Wojciaszek ciągle Cię wspomina :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ciekawa jestem jak tam nasza Rusalka...
reklama
Podziel się: