reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Cioteczki z wielką przykrością mówie wam do zobaczenia . Już dziś się wyprowadzamy . i nie piszcie za dużo :-) co bym mogła choć troszke zaległości nadrobić :-) Buziaczki dla maluszków i dla was , papa

reklama
Stokrotki i Zosieńko, trzmajcie się cieplutko, czekamy na Wasz powrót na BB. Buziaki od Mamoota i Wojciaszka!!!:-)

no wiec powracamy:)
proszę o usprawiedliwienie :)
Nie było nas pewnien czas:)..bo mój maż przyjechał;-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:................. no i kazda wolną chwilkę spędzaliśmy razem...........no, a wiecie po 3 tyg...mielismy sobie tyyle do opowiedzenia, szczególnie, ze kontaktu jako takiego nie mieliśmny, bo mąż podczas ładowania komórki----------- spięcie--------i ją spaliło!:nerd:

teraz juz przygotowania do wyjazdu.......................no i oby już nie było żadnych poślizgów w połowie marca wyjeżdzamy do Manchesteru:)

:tak: Stokrotki wszystkiego dobrego...I wracaj szybko oczywiscie z klejnymi fotkami domku i ich domownikow!!!!!:-) :-) :-)

Rusalko milo ze jestes...I uzywaj z mezem bo w koncu taaka przerwa:-D;-)

własnie miałam sie odezwać u nas na nowym wątku zamkniętym--sex..:-D:-D:-D.........jak "pierwszy raz" po takiej rozłące:tak:

jestem jestem- jak mogłoby być inaczej...tylko czasu nie ma:(..wolnego jak dawniej:(:(:(
ach..posiedziałabym dłuzej..ale lecę odebrać małą..buziaczki!!!

reklama
Dziewczyny, miałam problem z komputerem przez kilka dni (chyba jakiś wirus nas dopadł) i dlatego mnie nie było na bb... A w dodatku jak teraz przeglądam wątki, to widzę, że powstawiało moje odpowiedzi w jakichś dziwnych miejscach... w ogóle nie na temat... nie bierzcie więc pod uwagę tego, co ewentualnie pojawiło się pod moim loginem w ciągu ostatnich 3 dni...:-)

Do góry