reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Baska, trzymamy z Matisiem kciuki, zeby szybko i bezbolesnie poszlo :-D No i koniecznie wroc wczesniej, niz za dwa lata hehe

Baska powodzenia!!!!Jak juz nie bedziesz mogla nic napisac to chociaz powiedz cos do nas:-) Mamy picase rozgryziona wiec "kein problem":-D

Fredka my robimy na 18 osob-robimy tu w niemczech...Zjedzie sie tylko najblizsza rodzina moja i Adama...Chrzest mamy na 11:00 wiec po mszy jedziemy zaraz do restauracji i zostaniemy tam az do wieczora...czyli obiad potem jakies desery i kawa no i kolacyjka...Nie zamawiamy nicspecjalnego-poprostu kazdy wybierze sam z karty na co ma chec...a co do ubrania to nie bede jakos tam wymyslac-kupie ladne biale rajstopki,do tego jakas sukienka i jakas ladna kurteczka lub sweterek...Ale to wszystkow zaleznosci od tej cholernej pogody...Nie chce poprostu kupowac typowo na chrzciny bo wiadomo to zakup tylko na jeden raz...

Rusalko ja wlasnie na weekend sie dowiedzialam ze moi tesciowie beda wlasnie tego dnia tez obchodzic swoja 33 rocznice...:-)

Dziewczyny dzięki :) jak widzicie tak zupełnie to ja nie mogę zrezygnować z bb ;) ale pewnie będzie tak że będę pracować "skokami" - jak będę coś ważnego robić to nic a potem nadrabiać...na razie jestem przeziębiona, boli mnie głowa i sobie tłumaczę że nie mam przez to siły skupić się na ciężkich naukowych sprawach :D

my już jedną nogą w nowym domu . no i niesty od czwartku nie będe miałą neta , nie wiem na jak długo więc już się żegnam z wami kochaniusie cioteczki . mam nadzieje że brak łączności z bb nie potrwa długo :-) całuski

Stokrotki postaraj się szybko o internet, bo długa nieobecność na bb może Ci zaszkodzić;-) :-D :-D :-D Przecież my już wszystkie uzależnione jesteśmy:-D

reklama
Do góry