reklama
ja też jestem padnięta. Przez taty wypadek chodzę ostatnio tylko na 2 zmiany. Z rana zajmuje się Olcią a później pędze do pracy. W domu jestem po 20. Zanim pogadam z mężem to już chce mi się spać. Jej chciałabym, żeby była już wiosna. Ach zapomniałam nadmienić, że szykujemy się do chrzcin Olci. Wreszcie. Planujemy tą uroczystość na 25 marca. Sądze, że Ola postawi cały kościół na nogi:-) :-) . Trzymajcie się dziewczyny- jutro będzie lepiej. Zawsze sobie to powtarzam jak padam na buźkę...:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka u nas chrzciny 31.03.2007 ...Na ile osob robicie?i jak to planujecie?jak mozna zapytac oczywiscie:-)
planujemy zrobić małe przyjęcie na 30 osób w knajpce. Obiad z małym poczęstunkiem. Sale bez opłat dodatkowych możemy mieć do 17. Więc powinno wystarczyć. Msza kończy się około13. Teraz szukam dla Oli ubranko do chrztu. Przez tą pogodę wogóle nie wiem w co ją ubrać. Znalazłam na allegro ubranka za 145 zł z polarku. Nawet ładne. Więc chyba się pokuszę i je kupię. Patrycjo a Wy co planujecie? Jak chcesz ubrać malutką?
A ja będę teraz rzadziej się udzielać bo poważnie zabieram sie za pisanie pracy - pewnie będę zaglądać w miarę często - jaka relaksująca mini przerwa z luknięciem- zwłąszcza w wątek zdjęciowy ale mniej aktywnie pisać... mam nadzieję że wybaczycie
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Baśka - wybaczamy i życzymy szybkich postępów w pisaniu pracy, żebyś mogła na bb spokojne wieczory spędzać
Piszę pracę doktorską z psychologii - na pewno długa droga przede mną - jak w dwa lata się obronię to będzie super...ale podejrzewam że może potrwać to dłużej. Narazie siedzę w teorii i przygotowuję się do przeprowadzenia badań
reklama
Podziel się: