reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

dziewczyny fajnie, że już jesteście. Stokrotki powodzenia przy przeprowadzce i do szybkiego zobaczenia.
Rusałko fajnie, że jesteście z mężem już razem, zawsze to na sercu tak lepiej i milej gdy można się wygadać, poprzytulać i pomarudzić:laugh2: . A kiedy dokładnie wyjeżdżacie? Całą rodziną? Bardzo Wam zazdroszczę. Ja na przyszły tydzień wyjeżdżam na dywanik do dyrektora do regionu. Tak na małe opierdaty. Ciekawe czy będe miała gdzie wracać do pracy:no: .

reklama
melduję ze jestem po długiej przerwie - nareszcie mam internet!!!!! Bardzo mi was brakowało i teraz musze nadrobić zaległosci......

Kobitki chce zyczyc Wam milego weekendu...Jutro mykam do Polski ale w poniedzialek wracam wiec we wtorek bede nadrabiac zaleglosci...Trzymajcie sie ciepelko i wypoczywajcie-....

MY Z MAXICZKIEM W PONIEDZIALEK LECIMY DO POLSKI,AZ NA 6 TYGODNI,MUSZE TAM DOPROWADZIC SWOJ KREGOSLUP DO STANU UZYWALNOSCI.W OGOLE CHCE POROBIC SOBIE WSZYSTKIE ZALEGLE BADANIA,I MOZE DO DENTYSTY SIE WYBIORE JAK ODWAGI STARCZY,HA,HA,HA:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .
WIEC MAZ ZTAJE Z CORKA.ALE NA POMOC PRZYLECI DZIADEK .
W POLSCE MAM INTERNET WIEC JESLI NIE PISAC TO NAPEWNO TAK JAK DO TEJ PORY WIERNIE BEDE CZYTAC BB.:tak: :tak:

reklama
DZIEKI MAMOOT,MAM NADZIEJE ,ZE WROCE JAK NOWO NARODZONA,BO TERAZ KREGOSLUP TAK MI NAWALLA ,ZE SA TAKIE DNI KIEDY TO DOSLOWNIE NIE MOGE CHODZIC,A PRZECIEZ W DOMKU MAM DWOJE DZIECI WIEC JEST CO ROBIC.MAZ WRACA OKOLO 20 I NIE MAM SERCA DODATKOWO GO EKSPLOATOWAC.

Do góry