reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Mamusia - gratuluje i życzę wszystkiego dobrego :)
Mamoot i ja pedze choc nie wiem czy o tej porze nie padne zaraz na klawiature - może zostawie sobie tą przyjemność na jutro....mnie nie bedzie piatek - niedziela - jedziemy na wycieczke do Wilna

Baśka, zazdroszczę wyjazdu - bardzo lubię Wilno. Jakby co, to w weekend będziemy już na Mazurach, więc jakby co.... :-) w końcu będziecie mieli po drodze. :tak:

Mamoot wiesz ze my cały czas bardzo chetnie ale zawsze nam nie po drodze :) tym razem też bo to wycieczka zorganizowana ode mnie z pracy :) miłego mazurowania!!!

No to szkoda.

A ja melduję, że znów znikam. Pewnie na dłużej. Co najmniej do przyszłego weekendu, a może i dłużej. To zalezy, czy zdecyduję się być sama z dziećmi na Mazurach, czy też ktoś do mnie dołączy. Bo Marcin będzie musiał wrócić do Warszawy i pisac doktorat.
W każdym razie już mi tęskno za Wami.:-)

reklama
Do góry