dziewczyny ja w tym tygodniu postaram się jeszcze zaglądać, choć zalatani jesteśmy strasznie. W sobotę idziemy na wesele do Grześka brata, a potem we wtorek 16 września jedziemy wreszcie na urlop. Zamelduję się pod koniec września i wkleję wam wtedy mnóstwo zdjęć ;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa wytancz sie tez za mnie na tym weselichu...pojedz za wzsystkie czasy bo pewnie bedzie wyzerka na maxa :-) No i udanego urlopu...Szczesliwego dotarcia do celu i powrotu :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ano zauwazyłysmy:-) ja od piatku tez znikam jedziemy do Parku Jurajskiego
szalejcie dziewczetaaaaa- udanej zabawy
a ja troszke bede mniej bo maz ma kilka dni wolnego(tzn kilka nocek i eraz byczymy sie i odpoczywamy razem
dzis my dziewczyny(ja i Klaudia;-)dostałysmy sniadanko do łózka...(czego on od nas chce?
no i szukalismy juz sobie wycieczki zagranicznej...bo chcemy leciec w sina dal na koniec/poczatek przyszłego roku...rozmarzyłam sie
a ja troszke bede mniej bo maz ma kilka dni wolnego(tzn kilka nocek i eraz byczymy sie i odpoczywamy razem
dzis my dziewczyny(ja i Klaudia;-)dostałysmy sniadanko do łózka...(czego on od nas chce?
no i szukalismy juz sobie wycieczki zagranicznej...bo chcemy leciec w sina dal na koniec/poczatek przyszłego roku...rozmarzyłam sie
Rusałko ale Ci fajnie. Też takbym chciała. Czy juz cos wymysliłaś?
myslimy o Turcji..Kanarach badz Dominikanie- bo tam wówczas cieplutko nie?.. Egipt odpada- byłam
reklama
ja jestem, zagladam - staram sie ale nie mam czasu pisac bo jakis p...y plan rozwoju zawodowego pisze i jeszcze pare innych plinych rzeczy na głowie...poza tym jakos po wycieczce ciezko jeszcze odespac, było bardzo fajnie, w weekend postaram sie pare zdjec z Wilna wrzucic i cos wiecej napisac
Podziel się: