reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Cicha wczoraj zastanawialam sie kiedy wreszcie sie pojawisz :-) Czekamy na fotki.na bank masz ich cale multum...juz zacieram lapska i czekaaaaam :-)
A dla Zoski usciski i buziaki... :* ale dla Juliena oczywiscie tez wielka buzka :*

Mamusia ja Cieie tez dobrze pamietam...Ogromne gratulacje!!!!! Ale cory Ci wyrosly...teraz pewnie brat bedzie ;-)

reklama
Pati nie pogniewałabym się ..........
.......... najważniejsze żeby było zdrowe syn to takie małe marzenie :-D

ja wczoraj miałam dzien biegania po lekarzach..- m.in. tłumaczyłam (dopiero:baffled:polska ksiazeczke zdrowia na angielska - małej potrzebna jest do przedszkola. - tzw.red book.
a potem byłam u siostry na kawusi..poźniej z mezulem na zakupach..a wieczorem z mała rysowałysmy, ogladałysmy bajki..nie najlepiej sie czuła..

No to ja się melduję po powrocie z wesela. Było super, wytańczyłam się porządnie, dzieci grzeczne, krajobrazy piękne. Do tego impreza i nocleg w pięknym miejscu - odnowionym starym pałacu. Teraz to ekskluzywny hotel.:-)
A w piątek znów mykam na Mazurki, pewnie na większą część września.

Mamusia
, gratulacje!!

Mamoot widzę po suwaczkach że masz następnego synusia.
Ja też gratuluję niech się zdrowo chowie :tak::-D

reklama
Do góry