reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

A my jutro po południu ruszamy do kolegi na wesele do Tomaszowa Mazowieckiego. Ja tam się za bardzo niestety nie wytańczę, ale i tak postanowiliśmy pojechać. Nocujemy nad zalewem Sulejowskim i pewnie w niedzielę po południu wrócimy.
Ciekawe, jak Wojtkowi spodoba się impreza, bo ostatnio był jak miał rok i 2 miesiące i koło 20.00 położyliśmy go. Zobaczymy, jak bedzie tym razem.

reklama
Bomba Mamoot- ja tez wybrałabym sie na jakies weselicho..(Pati?:dry::-D:-D:-D:-D

Udanej imprezki!!!

a od nas przed chwilka wyszli znajomi..a i weekend szykuje sie miło:-)

My dzis jedziemy do Braunschweigu do rodzicow Adama i brata ale to tak bardziej w interesach,wracamy jutro,a na nastepny weekend do Polski jednak...

No i dostalismy zaproszenie na wesele do mojego kuzyna na 19.07.08 :-)

Dorcia wesele jak nie bedzie do 30-stki nie bedzie go wcale:crazy:

Pati to niech sie ten Adamski spieszy:dry::-D

wiecie co ostatnio sobie tak myslałam o Aniasorsha- ona jakos tam ma termin porodu- maj jak dobrze pamietam?- cos mnie teraz tchneło weszłam w jej profil i widze, ze Ania logowała sie 22 kwietnia:-)(co za szpieg ze mnie:-p..Kurcze, szkoda, ze nic nie napisała- ciekawe jak sie czuje ona..Oleńka i ich maleństwo- Aniu siepnij cos do nas:blink:co u Was słychac?

Wróciliśmy, impreza udana. Właściwie pierwsza taka impreza, na której Wojtek bawił się w tym sensie, że łaził sobie tu i tam specjalnie się nami nie przejmując (my oczywiście mieliśmy go cały czas na oku). Po prostu wcześniej był chyba na to za mały. I chyba mu się podobało. W każdym razie nie przeszkadzała mu ani muzyka ani tłum ludzi. I bardzo podobała mu sie masa jedzenia na stole.:-)

Pati to niech sie ten Adamski spieszy:dry::-D

wiecie co ostatnio sobie tak myslałam o Aniasorsha- ona jakos tam ma termin porodu- maj jak dobrze pamietam?- cos mnie teraz tchneło weszłam w jej profil i widze, ze Ania logowała sie 22 kwietnia:-)(co za szpieg ze mnie:-p..Kurcze, szkoda, ze nic nie napisała- ciekawe jak sie czuje ona..Oleńka i ich maleństwo- Aniu siepnij cos do nas:blink:co u Was słychac?
Widziałąm w lutym zdjęcia Ani na nk z Oleńką na nartach - i szczerze mówiąc w ogóle nie wyglądała na 6sty miesiąc ciąży...ciekawe co u nich

reklama
Do góry