reklama
basienka33
Początkująca(y)
Basiu ,udanego wypoczynku!!!
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Dzięki dziewczyny. Melduję się z Zakopanego, niestety pogoda fatalna - pada. Ola śpi, mąż się szkoli więc mam chwilkę dla siebie. A zdjęciami się nie podzielę, bo rano z pośpiechu aparat został na komodzie buuuu
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Basia to pozycz od kogos podczas szkolenia i tak pewnie nie robią zdjęć:-) a szkoda tak bez zadnego zdjecia wrócic
Ja właśnie słyszałam że w Zakopanem zimno a u mnie gorącoW końcu. Wczoraj miałam problemy z netem i nie mogłam wejść na żadną stronkę internetową:-(ale dziś już ok. Poza tym jak jest słońce to nas nie ma w domku. Nawet zdążyłam przez dwa dni opalić buzię:-)
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ufff wreszcie skonczyłam prace, zrobiłam wydruk i w niedziele zanoszę promotorce...mam nadzieje ze juz wiecej uwag nie będzie, z dugiej strony jakoś tak mi fajnie było wrócić znowu do nauki a poza tym przyda sie kolejny dyplom do kolekcji oby tylko dziekan nie kazal mi odrabiac róznic programowych...bo na dzienne studia nie dam rady wrócić..nawet na semestr:-( niestety dopoki nie dostane decyzji o sposobie reaktywacji to bedzie nerwowo
reklama
Podziel się: