reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Basia - udanego wypoczynku- wracaj z mnóstwem szczesliwych chwil uchwyconych takze na zdjeciach, którymi moze sie z nami podzielisz?:-)

Dzięki dziewczyny. Melduję się z Zakopanego, niestety pogoda fatalna - pada. Ola śpi, mąż się szkoli więc mam chwilkę dla siebie. A zdjęciami się nie podzielę, bo rano z pośpiechu aparat został na komodzie buuuu:no::no::no:

Ja właśnie słyszałam że w Zakopanem zimno a u mnie gorąco:tak:W końcu. Wczoraj miałam problemy z netem i nie mogłam wejść na żadną stronkę internetową:-(ale dziś już ok. Poza tym jak jest słońce to nas nie ma w domku. Nawet zdążyłam przez dwa dni opalić buzię:-)

ufff wreszcie skonczyłam prace, zrobiłam wydruk i w niedziele zanoszę promotorce...mam nadzieje ze juz wiecej uwag nie będzie, z dugiej strony jakoś tak mi fajnie było wrócić znowu do nauki:) a poza tym przyda sie kolejny dyplom do kolekcji:-D oby tylko dziekan nie kazal mi odrabiac róznic programowych...bo na dzienne studia nie dam rady wrócić..nawet na semestr:-( niestety dopoki nie dostane decyzji o sposobie reaktywacji to bedzie nerwowo:no:

reklama
Do góry