reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

heh- fajnie - rodzinnie..u nas brakowac bedzie siostry..;/..została w UK

Wesołych, szalonych, a zarazem spokojnych -szczesliwych, zdrowych Swiat!!!

Mamoocik - rób duzo zdjec!..My debatuyjemy nad Mazurami w lipcu....tez tam mam rodzinke..wieki nieodwiedzana..stamtad pochodzi moja babcia.

szalej Pati szalej..jestes usprawiedliwiona...ja jak wpadam do PL tylko na tydz..tez mam 1000-ce spraw..i mnóstwo miejsc do odwiedzenia:-D..Teraz narazie zajmuje sie mezem, który "kaze" przy nim siedziec:-D..ale jak tylko im(Klaudii i Adamowi) wymkne sie ...to wracam wieczorkiem:laugh2::-p...Ale jak Adam stanie na nogi- obowiazkowo............szalenstwa do białego rana!:tak:(tu mamy opieke nad Klauduska):sorry:

reklama
Oj Mamoot !!! żebyście wy potem dali radę sie wykopać z tych Mazur!!! u nas pół miasta dziś rano sparaliżowane - autobusy nie jeździły, samochodem się wlokłam 20km/h takie korki, na ulicach gruby lód...teraz troche odpuściło ale śnieg cały czas pada - także Mazury pewnei też zimowe :):):)
Wszystkim którrzy już tu nie zajrzą życzymy więc wesołych świąt, udanego wypoczynku i radości!!!

My również gdybyśmy już nie zaglądali z braku czasu i przygotowań bądź gdybyście Wy już nie zglądały życzymy wesołych świąt:-)

Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości,
W poniedziałek dużo wody
- to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych, oraz zdrowych!

My równiez zyczymy wesołych swiat
dla kazdej z was:-)

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Melduje sie obecna, właśnie wczoraj wyszłam ze szpitala :baffled:. Jak dojdę do siebie to sie rozpiszę,a tymczasem z okazji Świąt życzę wam wszystkiego najlepszego, a przedewszystkim zdrowia i spokoju.Buziaki spadam

Ło matko Sumka - mam nadzieje że nic poważnego...choć samo słowo szpital to dla mnie = poważnie...życzę przede wszystkim zdrówka i czekam na wieści jak już dasz radę...

o kurczaki! Sumko:szok:..dla mnie szpital takze brzmi..mega powaznie...Zbieraj szybko siły i pisz kobito co Cie zmogło?..Zdrówka!!!

reklama
Sumko!!! Dużo zdrówka, nam też szpital źle się kojarzy. Mam nadzieje, że to nic poważnego!!!

Ja ostatnio byłam sama w pracy i nie miałam na nic siły. Wszystkie porządki i gotowanie zostały mi na sobotę. Mąż pracował na noc i zabierał ze sobą laptopa. Stąd też u nas takie zaległości. A teraz Ola śpi, Adam na spacerze z pieskiem. A ja tu.
Muszę się jednak do jednego przyznać. Robiłam dzisiaj małe porządki. Umyłam tu i ówdzie. Znałazłam troszkę starysz szkieł, które muszę wyrzucić. Mam tych gratów , że brrr. Aż mi się skóra jerzy na samą myśl o myciu tego wszystkiego.

Do góry