reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Irma, musisz poszperać, bo nie wierzę że w takim mieście jak Wrocław nie ma tach imprez!:tak:

Kasiu możliwe że gdzieś coś robią, ale nawet nie wiem gdzie i jak szukać. A tak ogólnie to naprawdę we Wrocku kicha nawet na basenie miejsc nie było jak chciałam się z Izą zapisać :wściekła/y:

Rusałko miłego pobytu w PL no i zaglądaj do nas :tak::-)

to Ciebie Patis cos czesciej nie ma..........i nic tu nam sie nie tłumaczysz dlaczego?:wściekła/y: z foczka randkujesz?:sorry2:

No dobra juz tlmacze...:-p
W czwartek zalalam tak pale ze urwal mi sie film...:zawstydzona/y: I to nawet nie wiem kiedy co i jak bo zabralam sie o 20:00 za telefon i tak obdzwonilam najpierw Adama babcie bo miala urodziny,potem jedna kumpela ,druga i trzecia i jak otworzylam wino o tej 20:00 to o 23 mi sie skonczylo wiec ...kurde od tego momentu nic nie pamietam:szok:
Budze sie rano,dotykam wlosy i kurde jakos dziwnie miekkie mi s ie wydawaly...No i dowiaduje sie ze sie ladnie wykapalam,naoliwkowalam i cholera wie co jeszcze...a ja niw zab nic nie pamietam...i to po jednym winie:szok::szok::szok:

W piatek byli znajomi i zrobilismy sobie seans filmowy ...

W sobote basen....

W niedziele wizyta tesciow ...

A juz za ponad tydzien na tydzien jade do PL :-) i wtedy to juz na bank nie zajze do Was bo mam kalendarz po same brzegi wypelniony...Ech a to wszystko przez ta nasza klase:-D

Mamociku - bylismy w Oceanarium w Blue City...bardziej nam sie podobalo, mlodemu chyba bylo za goroco i nie mogl sam ogladac tylko na naszych rekach...

Fredka - a gdzie sie zapisal ze takie informacje dostaje...daj namiar to sie tez zapisze...
juz sie nie moge doczekac az bedziemy z Matim do teatru chodic.
Myslialm ze takie przedstawiena sa dla dzieci od 3 lat...a tu mnie zaskoczylas...
My sie wybieramy na basen na Bemowie ale chyba juz po swietach, bo teraz Mati ma troche katark a mnie w kolko gardlo boli a pozniej sprzedajemy Matiego dziakom na tydzien po swietach bo chcemy odpoczac...

reklama
Do góry