reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Wiecie co nigdy mis ie takie cos nie zdazylo...Zeby pamietac tylko jak zasiadam a jak juz wstaje to czarna magia...oczywiscie mam na mysli tu taki szopki po jednym winie...Moglabym tu jeszcze kilka scen dopowiedziec co mi Adam opowiadal ale daruje juz sobie :-D:sorry2:

reklama
Moje kochane u mnie zmiana planu,wyjezdzamy juz jutro... Nie wiem czy bede wpadala na bb...:sorry: Wiecie jak to bywa...Mnie zawsze pelno jak jestem w polsce wiec pewnie moje serce po tych wszystkich kawach bedzie bilo dwa razy szybciej :-D
Kalendarz wypelniony terminami..tu wpassctam zadzwonic,ktos ma wpasc do mnie...heh nie bede sie nudzila...Troche mi szkoda tylko ze Adam w niedziele juz odjezdza od nas...Ale ciesze sie dla niego ze bedzie mial taki super urlop....Dzis sie cwaniak obkupil...koszulkiklapeczki spodenki...Ech zazdroszcze mu :-)

Jutro moze jeszcze zajze tu ale jesli nie to : Kochane moje zycze Wam i Waszym rodzinkom wesolych,pogodnych,rodzinynch oraz kolorowych swiat...Niech Wam sie buzie smieja od rana do nocy...nie oszczedzajcie sie..;-).jedzcie za dwoch:tak:No i niech zajaczek o Was pamieta :-)

Buziaki

Pati udanej podróży i szaleńczych imprez do białego rana:tak:Tylko bez amnezji;-):-D Zdrowych radosnych świąt w przyjaznym gronie, smakołyków- i nie patrz na kalorie i kg;-) i ogromnego zajączkowego prezentu:-)

Pati szerokiej drogi i milych, rodzinnych swiat!

A zajaczki to tez prezenty przynosza? O tym nie wiedzialam ...hmm....

Dzieki dziewczyny...Wlasnie spakowana jestem...zaraz zjemy obiadek...Moja ksiezna spi...wiec za jakas godzinke wyruszamy:-)

Cicha u nas zajaczek przynosil prezetny...Ale stanowczo on biedniejszy od Mikolaja ;-)

Kochane, ja tez Was i Wasze rodzinki ściskam świątecznie. Zdrówka, szczęścia, kochanych maluchów i spokoju.
My jak zwykle - jutro ruszamy na Mazury :-). Przyjadą też moi rodzice, brat i bratowa. Pojawię się pewnie dopiero w połowie przyszłego tygodnia.

reklama
Mamootku w takim razie sielankowych świąt bo w takim miejscu na pewno będą udane. Spokoju, zdrówka i mnóstwo szczęścia Wam życzymy:tak:A i niejeden zając Was znajdzie tam:-D

Do góry