reklama
Własnie- Patrycha widze:-):-)podczytuje bb- ale sie nie odzywa..starczy szaleństwwracac do "obowiazków..KOchana czekamy utesknieni..na Ciebie i Noemi
i pozoistałe dziewczeta..hop hop..
Ja po 6 kwienia obiecuje juz powrócic na stałei zasypię mnóstwem zdjec
i pozoistałe dziewczeta..hop hop..
Ja po 6 kwienia obiecuje juz powrócic na stałei zasypię mnóstwem zdjec
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hellooo LAski...Ja wlasnie dotarlam do domu:-) Adam dzis wrocil z Miami :-)
BB nie podczytywalam Dorcia wpadlam dwa razy tylko spr.poczte i spisac Baski adres(Wlasnie Baska dotarla paczka?)
Na dzis to tyle...pewnie jutro zaczne nadrabiac zaleglosi...odzwyczailam sie szczerze od kompa i pewnie troche bede tu na spowolnionych obrotach ale ja sie wkrece
Calusy dla naszej czerwcowej mlodziezy :-)
BB nie podczytywalam Dorcia wpadlam dwa razy tylko spr.poczte i spisac Baski adres(Wlasnie Baska dotarla paczka?)
Na dzis to tyle...pewnie jutro zaczne nadrabiac zaleglosi...odzwyczailam sie szczerze od kompa i pewnie troche bede tu na spowolnionych obrotach ale ja sie wkrece
Calusy dla naszej czerwcowej mlodziezy :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Własnie laski cos nam się tu niemrawo zrobiło:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kobity dajcie mi kopa albo nie wiem co...Nawet post jednego nie przeczytalam...Normalnie totalnie anty sie zrobilam na kompa...
Moze dzis wieczorema albo jak mloda w polodnie zasnie...Ale nie skreslajcie mnie jeszcze na straty...Ja tu wroce !!!!!
Moze dzis wieczorema albo jak mloda w polodnie zasnie...Ale nie skreslajcie mnie jeszcze na straty...Ja tu wroce !!!!!
Podziel się: