reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Własnie- Patrycha widze:-):-)podczytuje bb- ale sie nie odzywa:crazy:..starczy szaleństw:-Dwracac do "obowiazków:-D..KOchana czekamy utesknieni..na Ciebie i Noemi:tak:
i pozoistałe dziewczeta..hop hop..

Ja po 6 kwienia obiecuje juz powrócic na stałe:tak:i zasypię mnóstwem zdjec:nerd:

Hellooo LAski...Ja wlasnie dotarlam do domu:-) Adam dzis wrocil z Miami :-)
BB nie podczytywalam Dorcia wpadlam dwa razy tylko spr.poczte i spisac Baski adres(Wlasnie Baska dotarla paczka?)

Na dzis to tyle...pewnie jutro zaczne nadrabiac zaleglosi...odzwyczailam sie szczerze od kompa i pewnie troche bede tu na spowolnionych obrotach ale ja sie wkrece :rofl2::laugh2:

Calusy dla naszej czerwcowej mlodziezy :-)

Pati jeszcze nie dotarła - i szczerze mówiąc ja zupełnie o tym zapomniałam przez te wszystkie ostatnie wydarzenia!!! jakbyś nie napisała to by niespodzianka na maksa była - tak też zresztą bedzie :)

reklama
Kobity dajcie mi kopa albo nie wiem co...Nawet post jednego nie przeczytalam...Normalnie totalnie anty sie zrobilam na kompa...:baffled:
Moze dzis wieczorema albo jak mloda w polodnie zasnie...Ale nie skreslajcie mnie jeszcze na straty...Ja tu wroce !!!!!:tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry