reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Aniu chyba każdy już o weekendzie myśli:)) takie piekne słoneczko za oknem;-)

reklama
Fredka a gdzie btliscie na tym teatrzyku, napisz cos wiecej...
My sie na basen wybieramy i wybrac nie mzemy...teraz Mati zagilony - wyslalny do dziakow na weekend a mnie boli gardlo...

Bylismy w Oceanarium ogladc rybki ale powiem Wam ze wieksze wrazenie na Matim zrobily myszki w sklepie zoologiczny w Blue City niz Oceanarium - my raczej sobie poogladalimsy i to w tempie ekspreswym bo w srodku bylo goraco na maksa...

Aniu, a gdzie byliście w oceanarium?

Widzieliśmy się dziś z Heatherkami na spacerze. Prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić i uściskać. Nie zagląda tu, bo jej internet padł. To znaczy nie tyle jej, co na SGH-u coś kombinują i wyłączyli.:angry:

Co do teatrzyku, Adaś dostaje na skrzynkę wszystki wydarzenia związane z dziećmi które mają odbyć się w weekend w Warszawie. Byliśmy na Bemowie. Super fajna zabawa. Przedstawienie było jak dla mnie prymitywne. Jednak dzieci szalały z radości. Zresztą to im miało się podobać a nie mi. Ogólnie wyglądało to tak. Na środku widowni stanął parawan. Za nim stali 3 panowie. Z czego 2 trzymało kukielki a jeden prowadził rozmowy z dzieciaczkami na scenie. Wsztko co działo się z tyłu było widac jak na dłoni. Ale co tam. Dzieciaki warjowały. Sala była pełna. Poza tym bilet kosztował 5 zł. Ogólnie godzina zleciała bardzo szybko.

Fredka zazdroszczę takich imprez, u nas we Wrocku nie słyszałam o takim czymś a chętnie bym z Izą poszła :sorry2::dry:

Super Fredko!!!Tez bym z Klaudia z checia na takie cos poszła!!:tak:

Ona np. kiedys jak psióły 5-cio letni synek wygłupiał sie-robił teatrzyk to mała sikała ze smiechu- a załozył rekawiczke, wlazł pod stół..:baffled:..Klaudia myslałam, ze sie zesika ze smiechu(i pewnie to robiła:-D:-D:-D..a my patrzac na nich takze usmialismy sie do łez

reklama
ah..od jutra pewnie moja frekfencja na bb troszke spadnie..(bede w PL:-)- ale bede tez starała sie zagladac..kiedy tylko sie da:tak:(byscie o nas nie zapomnieli)..:cool2:

Do góry