reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności :)

okej...to ja spiżdżam...będę dopiero we wtorek późno, odezwę się w środę. życzcie mi dobrej pogody bo jak wy trzymacie kciuki to...jest przepięknie:-):-):-). jadę do Grabinki nad brudne jeziorko ale za to mamy tyyyyyyyle piwa...:happy2::happy2::happy2:

reklama
To zycze udanego wyjazdu i supcio zabawy oraz trzymam kciuki za pogode:tak:
Anii jesli wysłałas meilas na priv to kaira powinna go tez dostac na swojego meila którego podała przy rejestracji na forum:tak: Miejmy nadzieje ze u niej wszystko ok i do nas niedługo napisze:tak:

Wreszcie wrocilam ze szpitala po tygodniowym pobycie.Co prawda tylko na przepustke ale mam nadzieje ze w poniedzialek juz mnie nie zatrzymaja na oddziale. Ale mam czytania:szok: Teraz gdy leze bynajmniej mam czas;-)

Hej!
Meldujemy się po długiej nieobecności. A co robiliśmy przez ten czas? Najpierw byliśmy w Łebie, potem u dziadków,następnie odwiedziła nas rodzinka, której nie widzeliśmy dwa lata, a teraz spędzamy ostatnie dni naszego urlopu w domku. Oj jak to szybko zleciało:sick:
Trochę mnie nie było na forum, ale mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości.
Pozdrowienia i uściski dla wszystkich listopadowych dzieciaczków i ich mamuś

witam dziewczyny na lono forum:-)co do nadrabiania nie macie szans ja probowalam a nie bylo mnie tylko 2 tyg i nie udalo sie;-)
agnes duzo zdrowka i nie powrotu do szpitala:-)

reklama
Do góry