reklama
czarownica
Fanka BB :)
nie bylo mnie kilka dni .... co z Magdaleona urodzila juz?????
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7103.0.html
nie moge się doczekać jak będzie miała chwilke by zdać nam relacje
nie moge się doczekać jak będzie miała chwilke by zdać nam relacje
Magdaleona
Cześć dziewczyny!!!
Już jestem, dziś wyszłayśmy ze szpitala.
P.S. Mam nadzieję, że nie każecie mi się przenieść do Marcówek...
Opis porodu na wątku Mój poród.
Już jestem, dziś wyszłayśmy ze szpitala.
P.S. Mam nadzieję, że nie każecie mi się przenieść do Marcówek...
Opis porodu na wątku Mój poród.
Rybcia_21
Magdaleona Pewnie że nie karzemy Ci przejść do Marcówek.Ty miałś termin na Kwietnia a że wyszło tak jak wyszło to nic.Jesteś i tak mamusią Kwietniową.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Oj czuję, że jeszcze takich mamuś kwietniowych, co to się pospieszą będzie więcej
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ważnym sygnałem będzie pierwsza zgłoszona tu niespodziewana nieobecność i pierwszy naturalny poród. Potem już będziemy się sypały po kolei.
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dziewczyki!
Moja nieobecność jest spodziewana jak wiecie! Jurto jadę już do szpitala i nie będę miała kontaktu z BB do powrotu. Mam nadzieję, że mój mąż napisze Wam parę słow już po porodzie, zebyście nie tkwiły w niepewności. Może skrobnie też parę słow wcześniej jak już będę znała termin? Powiem Wam, że wcale nie chcę jechać. Wolałabym zostać w domu i czekać na pierwsze objawy! Ale jak mus to mus! Gdybyście chciały wiedzieć coś bezpośrednio ode mnie to jak któraś chce to podam numer tel. kom. na priva.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jak wrócę to już połowa kwietniówek będzie w domu ze swoimi dzieciaczkami!
Ola z Synusiem! Jeszcze 2w1! ;D
Moja nieobecność jest spodziewana jak wiecie! Jurto jadę już do szpitala i nie będę miała kontaktu z BB do powrotu. Mam nadzieję, że mój mąż napisze Wam parę słow już po porodzie, zebyście nie tkwiły w niepewności. Może skrobnie też parę słow wcześniej jak już będę znała termin? Powiem Wam, że wcale nie chcę jechać. Wolałabym zostać w domu i czekać na pierwsze objawy! Ale jak mus to mus! Gdybyście chciały wiedzieć coś bezpośrednio ode mnie to jak któraś chce to podam numer tel. kom. na priva.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jak wrócę to już połowa kwietniówek będzie w domu ze swoimi dzieciaczkami!
Ola z Synusiem! Jeszcze 2w1! ;D