reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici miłego pobytu w Polsce u udanych urodzin Victorka.
Cześć dziewczyny! Przez jakiś czas mnie nie było, a to dlatego że mam ostatnio bardzo mało czasu, od 21 marca chodzę już do pracy, dodatkowo były święta i roczek więc sprzątanie, sprzątanie....
Teraz postaram się już być w miarę na bieżąco.
Teraz postaram się już być w miarę na bieżąco.
Rybcia_21
iza to powodzenia w pracy i zaglądaj do nas częściej.
Joaśka mam nadzieje że będzie nam teraz trochę lepiej jak pracuje, niestety przez najbliższe miesiące będę sama z Karolcią bo mąż wyjeżdża do pracy do Holandii. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać, ale to niestety jedyny sposób że jakoś zaczęło nam się układać finansowo Przy Karolci jak będę w pracy pomoże mi mój tata i może teściowa.
CHCIAŁAM TEŻ OGŁOSIĆ ŻE PRZEZ JAKIŚ CZAS NIE BĘDZIE MNIE NA FORUM! NIE BĘDĘ MIAŁA INTERNETU, CZEKAMY AŻ BĘDZIE INNA MOŻLIWOŚĆ NIŻ DO TEJ PORY BO Z TEGO OPERATORA REZYGNUJEMY. MAM NADZIEJE ZE O NAS NIE ZAPOMNICIE.
CHCIAŁAM TEŻ OGŁOSIĆ ŻE PRZEZ JAKIŚ CZAS NIE BĘDZIE MNIE NA FORUM! NIE BĘDĘ MIAŁA INTERNETU, CZEKAMY AŻ BĘDZIE INNA MOŻLIWOŚĆ NIŻ DO TEJ PORY BO Z TEGO OPERATORA REZYGNUJEMY. MAM NADZIEJE ZE O NAS NIE ZAPOMNICIE.
Rybcia_21
iza Kochaniutka rozumiem Cie w jakiej jesteś sytuacji ja już od 3,5 tygodnia jestem sama z niunią w domu.
A jeśli będziesz miała możliwość podłączenia się do neta to podpisuj umowę.
A o was na pewno nie zapomnimy.A jak coś to czasem możemy napisać do Ciebie sms_ka bo w kontaktach podałaś.
A jeśli będziesz miała możliwość podłączenia się do neta to podpisuj umowę.
A o was na pewno nie zapomnimy.A jak coś to czasem możemy napisać do Ciebie sms_ka bo w kontaktach podałaś.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Iza trzymamy kciuki i czekamy na powrót na forum
reklama