reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Magdaleona ale za to Ty masz bliżej gór.A ja mam bliżej morze a bym wolała jechać w góry.
Halo, halo My nadajemy wlasnie z wakacji. Jestesmy nad morzem! Pogoda wiecie jaka, Norbik zachwycony - cale dnie spedza na powietrzu. Droga byla nieco uciazliwa (jechalismy 12 godzin ze wzgledu na dlugie przystanki na karmienie), ale Maly zniosl to dzielnie. Mocno pozdrawiamy wszystkie kwietniowe dzieciaczki - tym, co wybieraja sie na wakacje zyczymy fantastycznego wypoczynku, a tych co zostaja w domach mocno sciskamy - w przyszlym roku nadrobicie
Rybcia_21
Ewcik miłego odpoczynku życzymy z Dominisią.Bo pogody nie trzeba he he he.Masz dzielnego synka że wytrzymał taka długą trase.
Meldujemy sie z powrotem po wakacjach! Bylo super, choc podroz meczaca. Droga z powrotem poszla nam jednak lepiej niz w tamta strone - dzieki Dziewczyny za kciuki, to pewnie dzieki Wam. Mielismy tylko dwa postoje, a tak to Norbik grzecznie spal. Po przyjedzie do domu my bylismy padnieci po 11-godzinnej podrozy, a Norbik wypoczety i wesoly chetny do wspolnej zabawy Oj, czasami przydalyby sie jakies bezpieczne srodki nasenne dla niemolakow
Magdaleona
Hehe, no środki nasenne dla maluszków to by było supcio... czasami
Rybcia_21
Dziewczyny wy chcecie jakies środki nasenne dla dzieciaczków.A ja chyba będe musiała coś podawać temu mojemu śpiochowi aby tyle nie spał.Ale więcej napiszw w Ach śpij kochanie.
mi by wystarczyły uspokajające... Maja czasem ziewa, aż jej się buźka nie zamyka a ululać się nie może
ale na temat...
zostawiam Maje rodzicom na pare dni - niech też mają coś od życia i jade jutro na Mazurki pożeglować, aż do środy mnie nie będzie hehehe ciekawe jak Maja zniesie brak mamy, cóż może telefon nie będzie się urywał
ale na temat...
zostawiam Maje rodzicom na pare dni - niech też mają coś od życia i jade jutro na Mazurki pożeglować, aż do środy mnie nie będzie hehehe ciekawe jak Maja zniesie brak mamy, cóż może telefon nie będzie się urywał
reklama
Rybcia_21
Kosmi oby Majka była grzeczna i dała dziatką normalnie funkcjonować.