reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niejasny wynik testu

No przepraszam ja się bzykać,seksie,bądz dla tych delikutaśnych PIER.. ole z moim Emżetem.
Ale zaproponuje mu dziś serduszkowanie 😍
Łe no to jak Wy te poprzednie dzieci zrobiliście jak się seksicie? Przypadkiem chyba 😀 Tylko serduszkowanie przy owulce potwierdzonej teścikiem.

reklama
Młoda śpi, a ja wydaję z siebie dźwięki jak mały warchlak na skraju lasu 😂😂😂 Śmiać się w głos nie będę, zbyt szanuję te chwile spokoju 😃
U mnie to samo, drzemka. Ciężki los matki. Nawet się śmiać normalnie nie można. Mogłam jednak kupić porządne jeansy, a staremu gacie z bawełny wyrzucić. Teraz mogła bym rżeć w głos niczym klacz na wybiegu... A tak?😭 Pozostał tylko cichy chichot 🤣

U mnie to samo, drzemka. Ciężki los matki. Nawet się śmiać normalnie nie można. Mogłam jednak kupić porządne jeansy, a staremu gacie z bawełny wyrzucić. Teraz mogła bym rżeć w głos niczym klacxybs wybiegu... A tak?😭 Pozostał tylko cichy chichot 🤣
No i takie są efekty serduszkowania. Teraz możemy tylko sobie szpital wybrać I lekarza zmienić, nic innego nie pozostaje 🤷‍♀️🤣🤣

Ej serio łza mi wyszła od powstrzymywania śmiechu hahahaha

reklama
Sama nie wiem. Poniosło nas. Wiesz jak jest, wrócił do domu po pijaku, natrzaskał mi po pysku i jakoś tak mu uległam, przecież on mnie leje tylko jak pije gin lubuski. To chyba dobry jednak człowiek jest.
Faza błagam mi się się obracają tak się śmieje w sklepie 🤣🤣🤣🤣
Poplakałam się 🤣🤣
Rozbieraj! Od rozbierania rośnie stężenie beta hcg we krwi! Sama też się rozbierz, co Ci szkodzi?
Ale tak do golasa❓❓❓❓🤔🤔🤔🤔
Rób aż nie zrobisz. Do skutku. Ewentualnie do szóstki.
Może i pięciu rączki za pierwszym razem wyjdą to wiesz wszystko zalezy od tego ile plemników się wgryzie 🙈🤣

Do góry