reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niejasny wynik testu

Czy wynik tego testu jest negatywny? Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne z powodu zbyt wielu skutków ubocznych. Zamiast normalnego krwawienia z odstawienia miałam przez 2 dni śluz zabarwiony krwią. 5 dni po przerwie na krwawienie z odstawienia zrobiłam test. Przypomniałam sobie, że 6 dnia przerwy podczas pieszczot z partnerem jego sperma przesiaknely przez jego spodnie i prawdopodobnie znalazła się na moich majtkach (miałam na nich też wkładkę). Aby upewnić się, że w czasie brania tabsow nie zaszlam w ciaze zrobiłam test. I oto wynik. Jest on negatywny czy pozytywny. Sama już nie wiem. Odchodze od zmysłów. Czy mogłam jakims cudem zajsc w ciaze przez ubranie? Czy to w ogóle jest możliwe?

Załączniki

• IMG_20210701_091337.jpg
    IMG_20210701_091337.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 404
  • IMG_20210701_091613.jpg
    IMG_20210701_091613.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 192
reklama
Od wieków wiadomo, że plemniki to skryci bawełnożercy i obsesyjnie dążą do wgryzania się w nasze dresy i majtki. Dodatkowo bawełniana wkładka jest dla plemników niczym kocimiętką dla kocurka!
Nie są w stanie jej się oprzeć, gryzą jak oszalałe i najedzone z pełnymi brzuszkami lądują w pochwie by swobodnie i leniwie dopłynąć do jajeczka [emoji2320]

reklama
Do góry