reklama
iza marina
Aktywna w BB
Ja też strasznie się obawiam zgagi, straszne dziadostwo, w poprzedniej ciąży zaczęła mnie męczyć już w 5 tyg... masakra. Moja mam mówiła że zgaga to był jej jedyny objaw i problem w ciąży, boję się że i mnie dopadnie, póki co cisza i aby tak zostało.
u mnie jedynie męczące jest SPANIE
wstanę przed południem i już mi się spać chce
u mnie od wczoraj leje jak scebra - ale w UK ta pogoda jest tak dobitna że szkoda komentować
dodatkowo to jakieś krosty mnie wysypują od A do Z
po kilka sztuk - a jak znikną to inne w innym miejscu wyskoczą
nawet w miejscach tam gdzie nie powinny też są
po za tym wszystko OK
wstanę przed południem i już mi się spać chce
u mnie od wczoraj leje jak scebra - ale w UK ta pogoda jest tak dobitna że szkoda komentować
dodatkowo to jakieś krosty mnie wysypują od A do Z
po kilka sztuk - a jak znikną to inne w innym miejscu wyskoczą
nawet w miejscach tam gdzie nie powinny też są
po za tym wszystko OK
zilla
Zaciekawiona BB
Mnie nudności męczą głównie wtedy, kiedy czuję głód. Zaczyna mi się wtedy kręcić w głowie, być niedobrze. Staram się zawsze mieć przy sobie jakieś sucharki czy migdały i podgryzać, kiedy tylko poczuję ssanie.
Główną moją dolegliwością i największą zmorą jest ból kości ogonowej i krzyża. Nieraz tak mnie złapie, że nie mogę się schylać, wstawać czy nawet chodzić. Któraś z Was ma podobnie?
Główną moją dolegliwością i największą zmorą jest ból kości ogonowej i krzyża. Nieraz tak mnie złapie, że nie mogę się schylać, wstawać czy nawet chodzić. Któraś z Was ma podobnie?
zilla nie chcę Cię straszyć, ale pod koniec to będzie masakra z tymi plecami
u mnie wieczorem po całym dniu takie bóle się zaczynają albo jak za dużo Miśka podnoszę
tulipanka a wcześniej też tak miałaś z krostami? kurczę, żeby to nic poważnego nie było
mi zaczynają nogi puchnąć i woda się zbierać. masakra:-(
u mnie wieczorem po całym dniu takie bóle się zaczynają albo jak za dużo Miśka podnoszę
tulipanka a wcześniej też tak miałaś z krostami? kurczę, żeby to nic poważnego nie było
mi zaczynają nogi puchnąć i woda się zbierać. masakra:-(
Szczebiotka
Fanka BB :)
Banankowa jeśli mogę coś doradzić to popatrz co jesz, ogranicz jak się da sól i czerwone mięso.
Zgagi współczuję, mnie męczyła dopiero na koniec, słyszałam że migdały pomagają, jednak mam nadzieję że nie będę musiała sprawdzać tej teorii.
Kania wpsółczuję nawrotu mdłości, mam nadzieję że to kwestia gorszego dnia tylko.
Ja mam paskudną cerę, jak byłam w ciąży ze Szczepkiem to przez pierwsze 3 miesiące wyglądałam jak nastolatka ale potem miałam idealną skórę a teraz zupełnie odwrotnie, paszcza i dekolt koszmar normalnie
Zgagi współczuję, mnie męczyła dopiero na koniec, słyszałam że migdały pomagają, jednak mam nadzieję że nie będę musiała sprawdzać tej teorii.
Kania wpsółczuję nawrotu mdłości, mam nadzieję że to kwestia gorszego dnia tylko.
Ja mam paskudną cerę, jak byłam w ciąży ze Szczepkiem to przez pierwsze 3 miesiące wyglądałam jak nastolatka ale potem miałam idealną skórę a teraz zupełnie odwrotnie, paszcza i dekolt koszmar normalnie
trytytka
Fanka BB :)
Nie wiem co to zgaga i mam nadzieję że się nie dowiem.
Mdłości i wymioty już mam nadzieję za mną.
Cera - tragedia, szkoda komentować, chociaż niektórzy twierdzą że dobrze wyglądam
Co do bóli - czasami spojenie łonowe, lekkie w podbrzuszu i tyle
Chroniczne zmęczenie - najgorszy u mnie objaw, dolegliwość ciążowa.
Mdłości i wymioty już mam nadzieję za mną.
Cera - tragedia, szkoda komentować, chociaż niektórzy twierdzą że dobrze wyglądam
Co do bóli - czasami spojenie łonowe, lekkie w podbrzuszu i tyle
Chroniczne zmęczenie - najgorszy u mnie objaw, dolegliwość ciążowa.
reklama
banankowa
to wyskakują mi te prycze ;-)
może faktycznie na dziewczynkę bo ponoć urodę matce zabiera ?
troche mi wyskoczyło między cyckami
kilka na twarzy i nawet na nogach
wczesniej miałam jakieś ale pojedyncze a teraz po kilka sztuk ich wyskakuje
to wyskakują mi te prycze ;-)
może faktycznie na dziewczynkę bo ponoć urodę matce zabiera ?
troche mi wyskoczyło między cyckami
kilka na twarzy i nawet na nogach
wczesniej miałam jakieś ale pojedyncze a teraz po kilka sztuk ich wyskakuje
Podziel się: