reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

(Nie)zdrowe jedzonko

A ja codziennie na śniadanie bułka albo chlebek pełnoziarnisty z powidłami od mojej mamy... Nic innego mi nie przechodzi przez gardło. W ciągu dnia jest lepiej, ale ranek jest kiepski.

reklama
Martyska - bardzo polecam zamówić pomarańcze prosto z Sycylii, tanie nie są, ale na prawdę warto. Ekologiczne, nie pryskane i każda sztuka przepyszna. Zamawiamy na incampagna.pl Mają też pycha awokado i to akurat dużo taniej niż w przeciętny sklepie w Wawie.

Angi - na śniadanie super pomysł, też dla dzieci, które nie przepadają za warzywami i trzeba im przemycać. Marchewkowe naleśniki z miodem: miksujesz 3 jajka, dodajesz 4,5 łyżki mąki pełnoziarnistej (my innej właściwie nie używamy), pół szklanki mleka, startą drobno marchewkę i łyżkę miodu (lub cukier). Smażysz z obu stron na teflonie bez tłuszczu lub z minimalną ilością. Jak ktoś lubi słodsze to można sobie jeszcze miodem posmarować.

Oo ewcia, dzięki za radę! A powiedz mi jak to jest z dostawą ? Normalnie kurier przywozi ? :D jak skończę prace to zerkne w domku co jest na tej stronie. Dzieki! :)

Normalnie kurier wnosi Ci paczkę do domu:), mnie to nadal fascynuje:D Zamawia się co miesiąc i kupujesz np. pakę 2kg awokado + 10 kg pomarańczek, trzymasz to w lodówce, zjadasz powoli i starcza Ci na miesiąc:) I smak cudowny i tego i tego!

Moje wyczekane pierożki z kapusta I grzybkami :)
Teściowa się zlitowala, i podzieliła się swoim świątecznym zapasem :D

Załączniki

• 1418326024013.jpg
    1418326024013.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 59
reklama
no tak, ale np. 10 kg awokado to sporo... trzeba być koneserem na takie zakupy (; ja to na raz maks. 2 sztuki (robię z nich zupę-krem z zielonym ogórkiem, jogurtem naturalnym i koperkiem).

Do góry