reklama
to ja też się pochwalę choc nie wiem czy jest czym bo nie zastosowałam żadnej diety po za radykalną dietą matki karmiącej dziecka ze skazą białkową a jedyne sporty to noszenie mojego pulpeta
Schudłam już 16 kg zostało mi 4 kg do wagi z przed ciąży no niestety jeszcze troszkę brzuszka zostało ... no ale nadrobimy to. Wczoraj zdziwiłam się bo od dłuższego czasu nie patrzyłam na swoją ranę po cc i jestem zaskoczona jak ładnie zabliźnia się jest już taka gładka i blada
Schudłam już 16 kg zostało mi 4 kg do wagi z przed ciąży no niestety jeszcze troszkę brzuszka zostało ... no ale nadrobimy to. Wczoraj zdziwiłam się bo od dłuższego czasu nie patrzyłam na swoją ranę po cc i jestem zaskoczona jak ładnie zabliźnia się jest już taka gładka i blada
A ja tak jak mowiłam swieta mineły i teraz ostro do roboty ,odstawiam słodycze i białe pieczywo generalnie taka troche diete cukrzycowa mam zamiar stosowac bo jak w ciazy ja stosowałam to czułam sie dobrze wyniki tez były ok .No i maz dostał zadanie bojowe ma przyniesc z piwnicy moj rowerek stacjonarny do ładu go doprowadzic tak zebym mogła w domku pedałowac;-) i jak bede miała z kim młoda zostawic to basen z kolezanka ona jezdzi dwa razy w tyg wiec moge sie z nia zabierac:-)
M
malenstwo20
Gość
Ja juz waze tylko 56 kg na 160. juppi
jeszcze 1-2kg mniej i bedzie super. niedlugo zmieszzcze sie w 36 i o to mi chodzilo
jeszcze 1-2kg mniej i bedzie super. niedlugo zmieszzcze sie w 36 i o to mi chodzilo
axarai
dziecioholiczka......
Ja od dziś na diecie, na pożegnanie zjadłam kawałek tyramisu. Muszę schudnąć minimum 15 kg o Matko!
Axsa ja tak ok 15-18kg zeby wejsc w ciuszki ktore na mnie w szafie czekaja od ok 2 lat,wiec motywacja jestoby sił i samozaparcia starczyło ;-)ja dzis sobie dzien oczyszczajacy robie woda i soki warzywne bo po tych swietach to;-):-)
Dziewczyny! Odchudzam się z Wami Trochę zaczęłam przesadzać ze słodyczami, jak zobaczyłam, że Pola dobrze na nie reaguje
Koniec ze słodkim!
Jeszcze tylko jakieś ćwiczenia i może do wiosny się wyrobię
Trzymajcie się!
Koniec ze słodkim!
Jeszcze tylko jakieś ćwiczenia i może do wiosny się wyrobię
Trzymajcie się!
K
Kasieq
Gość
Ja muszę 10kg zrzucić do września Przyjaciel mojego F ma wesele Nie wiem jak to zrobię bo tak kocham słodycze
stokrotka.af
Fanka BB :)
znam ten ból
reklama
Ja muszę 10kg zrzucić do września Przyjaciel mojego F ma wesele Nie wiem jak to zrobię bo tak kocham słodycze
10kg? Challenge accepted
Podziel się: