reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
to ja też się pochwalę choc nie wiem czy jest czym :zawstydzona/y: bo nie zastosowałam żadnej diety po za radykalną dietą matki karmiącej dziecka ze skazą białkową a jedyne sporty to noszenie mojego pulpeta :-D
Schudłam już 16 kg zostało mi 4 kg do wagi z przed ciąży :tak: no niestety jeszcze troszkę brzuszka zostało ... no ale nadrobimy to. Wczoraj zdziwiłam się bo od dłuższego czasu nie patrzyłam na swoją ranę po cc i jestem zaskoczona jak ładnie zabliźnia się jest już taka gładka i blada :cool:

A ja tak jak mowiłam swieta mineły i teraz ostro do roboty ,odstawiam słodycze i białe pieczywo generalnie taka troche diete cukrzycowa mam zamiar stosowac bo jak w ciazy ja stosowałam to czułam sie dobrze wyniki tez były ok .No i maz dostał zadanie bojowe:-p:-p ma przyniesc z piwnicy moj rowerek stacjonarny do ładu go doprowadzic tak zebym mogła w domku pedałowac;-) i jak bede miała z kim młoda zostawic to basen z kolezanka ona jezdzi dwa razy w tyg wiec moge sie z nia zabierac:-)

Ja juz waze tylko 56 kg na 160. juppi:-D
jeszcze 1-2kg mniej i bedzie super. niedlugo zmieszzcze sie w 36 i o to mi chodzilo

Axsa ja tak ok 15-18kg zeby wejsc w ciuszki ktore na mnie w szafie czekaja od ok 2 lat:dry:,wiec motywacja jest:-poby sił i samozaparcia starczyło :-p;-)ja dzis sobie dzien oczyszczajacy robie woda i soki warzywne bo po tych swietach to:zawstydzona/y:;-):-)

Dziewczyny! Odchudzam się z Wami :) Trochę zaczęłam przesadzać ze słodyczami, jak zobaczyłam, że Pola dobrze na nie reaguje :p
Koniec ze słodkim!
Jeszcze tylko jakieś ćwiczenia i może do wiosny się wyrobię:cool2:

Trzymajcie się!

Ja muszę 10kg zrzucić do września:szok::baffled::angry: Przyjaciel mojego F ma wesele:-p Nie wiem jak to zrobię bo tak kocham słodycze:tak::-p

reklama
Do góry