Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
W związku z postanowieniami noworocznymi cosik chce ze sobą zrobic. Schudłam co prawda 23kg ale mimo diety alergika waga od ponad miesiąca ani drgnie.Obecnie mam 71kg w tym 3kg ciążowe a schudnąc bym chciała z 10,a co najważniejsze cel numer jeden to mój wielgachny obrzydliwy brzuchol ,muszę się choc trochę go pozbyc.Tylko że ja tak nienawidzą cwiczyc,a wiadomo że tylko to mogę karmiąc piersią. Zaczełam troszkę cwiczen na brzuszek(kiepsko z moją kondycją).
I teraz pytanko do Was drogie mamy czy któraś z Was posiada bieżnie elektryczną lub mechaniczną.Ciemna jestem w tym temacie.Może ktoś w waszej rodzinie ma,lub znajomy i moze znacie jakies opinie na ten temat.
Rozważam zakup bieżni bo jedynie w bieganiu potrafiłam byc konsekwentna,teraz przy dzieciakach nie mam możliwości na powietrzu niestety.A jak wydam kilka stówek to i zapał może będzie większy
I teraz pytanko do Was drogie mamy czy któraś z Was posiada bieżnie elektryczną lub mechaniczną.Ciemna jestem w tym temacie.Może ktoś w waszej rodzinie ma,lub znajomy i moze znacie jakies opinie na ten temat.
Rozważam zakup bieżni bo jedynie w bieganiu potrafiłam byc konsekwentna,teraz przy dzieciakach nie mam możliwości na powietrzu niestety.A jak wydam kilka stówek to i zapał może będzie większy