reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

W związku z postanowieniami noworocznymi cosik chce ze sobą zrobic. Schudłam co prawda 23kg ale mimo diety alergika waga od ponad miesiąca ani drgnie.Obecnie mam 71kg w tym 3kg ciążowe a schudnąc bym chciała z 10,a co najważniejsze cel numer jeden to mój wielgachny obrzydliwy brzuchol ,muszę się choc trochę go pozbyc.Tylko że ja tak nienawidzą cwiczyc,a wiadomo że tylko to mogę karmiąc piersią. Zaczełam troszkę cwiczen na brzuszek(kiepsko z moją kondycją).

I teraz pytanko do Was drogie mamy czy któraś z Was posiada bieżnie elektryczną lub mechaniczną.Ciemna jestem w tym temacie.Może ktoś w waszej rodzinie ma,lub znajomy i moze znacie jakies opinie na ten temat.
Rozważam zakup bieżni bo jedynie w bieganiu potrafiłam byc konsekwentna,teraz przy dzieciakach nie mam możliwości na powietrzu niestety.A jak wydam kilka stówek to i zapał może będzie większy:-D

reklama
Taka bieżnia to i mi by się przydała..W sumie z wagą u mnie ok. ale ten brzuch to jakaś MASAKIERA :wściekła/y: Robiłam 6W i spoko przez 4 tygodnie ale odpusciłam ( niepotrzebnie) teraz mam zamiar ćwiczyć z Ewą Chodakowsą na Youtube ma fajne zestawy cwiczeń i jak widze na Fejsie jakie efekty osiągają dziewczyny ( zdjecia dają do jakiegoś konkursu) to na prawdę zaskakujace.. i wątpie zeby to ściema była bo dużo koment. pod tym i sobie dziewczyny chwalą. Więc zamierzam od jutra zacząć. To nie tylko na brzuch ale ogólnie na lepszą figure

ja zaczelam dzis diete dukana (prosze nie piszcie mi ze jest szkodliwa itp). to co stracilam w 4dni czyli ponad 20kg wrocilo wiec musze cos z tym zrobic bo nie jest dobrze...

Mafu fajne te ćwiczenia, ja lubię i staram sie jak najczęściej porobić brzuszki czy porozciągać sie chociażby, tylko mój starszak jest tak zachwycony mamą tarzającą się po podłodze, że dosłownie skacze po mnie...:-D No ale przez te święta to się rozleniwiłam i trzeba się wziąć do roboty koniecznie!

No mi też się podobają i mam nadzieję od jutra faktycznie zacznę...w marcu mam wesele przyjaciółki i licze ze do tego czasu uporam się z problemem...w czerwcu kolejne..a we wakacje planujemy kolejne staranko rozpocząć i wolałabym nie startowac z tej pozycji, bo po kolejnej ciąży to już bym chyba sobie nie poradziła

ja tez sie przylacze do tych cwiczen :tak:a mam jeszcze z 15 kg do zrzucenia:szok:

ona to z taka łatwoscia robi hehe :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mafu Jak to jedna koleżanka mi napisała "challenge accepted":-D Do zrzucenia mam 10kg. We wrześniu wesele przyjaciela mojego F trza jakoś wyglądać, a nie tylko schudnąć!!

Do góry