reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
https://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY

Jest jeszcze bodajże kiler ;-)

A to link do jej fb. i tam są zdj. tych kobiet https://www.facebook.com/chodakowskaewa?fref=ts

Natchnelas mnie, moze sie przelamie bo od kiedy w ciaze zaszlam to przestalam cwiczyc.
Mi zostalo troche do zrzucenia ale bardzo lubie jesc :happy2: i nie zaluje sobie zwlaszcze ze karmie piersia (to moja wymowka)
Po porodzie schudlam tylko 5kg:confused: :no:, a przez te 3 miesiace zeszla opuchlizna itd, niestety chcialabym wrocic do swojej wagi 2 lata temu. ok 55 do 60 kg, bowtedy wygladam najlepiej :-D

Mafu ja zaczęłam trening z tej stronki www.ewachodakowska.pl
testowałam wiele programów, ale ten daje najlepiej w tyłek :tak:boli mnie wszystko, pot się lal... skurcze lapaly...ale najważniejsze nie mam obciążonego kręgosłupa a ćwiczenia dzialają na wszystkie dziwne miejsca gdzie odkłada sie tluszcz

nop i ja sie zmierzyłam tak jak kaząła
brzuch 93 cm
buodra 91 cm
udo 55 cm
talia 77 cm

chce zejsc o 10 cm...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Risia- to fajnie :-) Czyli mamy dowód wśród nas że działa:-) SUPER!!!

Fajnie też że więcej nas to będzie ćwiczyć- na mnie to działa mobilizująco:tak: Może za jakiś czas będziemy się chwaliły pierwszymi efektami:-) oby!!:-)

Ostatnia edycja:
Miałam zaczac inne polecane tu wczesniej cwiczenia ale jak tak zachwalacie to moze i ja sie skusze w kupie będzie nam raźniej:tak:
Nad bieżnia jeszcze się zastanawiam bo to jednak spory wydatek.Ot taki mam kaprys by choc raz zainwestowac tylko cos w siebie a nie zawsze w dom i dla rodziny.Pomyślę jeszcze.

a ja sie zważyłam bo już dawno tego nie robiłam :tak:
no jest już 58kg (bez ćwiczeń tylko spacery z psem i włażenie po schodach ;-))
to jeszcze 8kg i będziemy w domu :tak:
z Ewką chyba dam radę tylko musze zacząć a z tym najtrudniej :-D

Ja od jutra zaczynam bo jak na razie @ za mocna i nie lubię ćwiczyć jak ją mam..
Risia- tez się ide pomierzyć, i tez ustanowić jakiś zadowalający mnie efekt..

edit.

biodra- 101cm
shocked.gif

brzuch- 92cm
udo- 50 cm
talia-79cm

dla porównania wymiary z przed ciąży:

biodra- 94
brzuch- nie wiem
udo- nie wiem
talia- 72
moim celem jest zejść tak na początek ok 7 cm. dla mnie to będzie sukces.. choć nogi i uda mi sie po ciąży podobają, bo tak to patyki miałam
yes2.gif

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja wczoraj trochę poćwiczyłam z tą Chodakowska....i dziś ledwie chodzę, a nawet nie doćwiczyłam do końca bo jak zaczęły się te ćwiczenia na podłodze to Wojtek zaczął po mnie skakać i Marcelina się zbudziła, a potem to już K wróci ł z pracy i nie było jak....ale zakwasy jak cholera dzisiaj:-D Mam plan ćwiczyć ale nie wiem jak z czasem będzie :sorry: Trzymam kciuki za nas, uda się! Dobrze że zima to do wiosny damy radę!

bebe może ja tez zacznę ćwiczyć i będziemy się wspierać, chociaż ja nienawidzę ćwiczyć ale nie mam zamiaru mieć brzucha jak w 5m-cu ciąży latem

reklama
Tygrysku ćwicz z nami, jest nas coraz więcej :-D zawsze to łatwiej i przyjemniej w grupie...a te ćwiczenia są bardzo dobre moim zdaniem, trochę samozaparcia i wio!

Do góry