Stokrotka ja już dawno musiałam kupić nowe spodnie, bo w większości się nie dopinałam niby waga spadła ale co z tego jak mi dupsko urosło i biodra rozeszły..więc pewnie to już tak zostanie..najgorszy dla mnie brzuch bo gdyby nie on to całkiem bym dobrze sie czuła tak to duparobie 6W niby pomaga ale ostatnio kolega (boks trenuje) powiedział że to na niewiele pomoże jedynie mój brzuch będzie twardy i tyle i że najlepsze bieganie i dopiero potem 6W ale jak tu biegać jak nas tak zasypało że nawet z małym nie wychodzę bo wózek nie ruszy
reklama
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Właśnie miałam się was zapytać kiedy po cc można zacząć robić brzuszki, aż sobie przypomniałam, że mój D. kupił se kiedyś pas wyszczuplający, ten taki co pod wpływem impulsów elektrycznych powoduje skurcze mięśni brzucha i jak go jutro odkopię z szafy to zacznę używać. To chyba bezpieczniejsze niż brzuszki, prawda? Ale czy da jakieś efekty? Korzystała z niego któraś z Was? Widziałyście efekty? Mimo wszystko, jeśli któraś z Was wie, kiedy po cc można robić brzuszki, będę wdzięczna za odpowiedź. Mnie już rana praktycznie nie boli. Chcę się pozbyć tylko tego brzuszka, który jest dokładnie takiej wielkości jaki miałam w 20tyg ciąży! Muszę coś z tym zrobić!
D
Doloress
Gość
Właśnie miałam się was zapytać kiedy po cc można zacząć robić brzuszki, aż sobie przypomniałam, że mój D. kupił se kiedyś pas wyszczuplający, ten taki co pod wpływem impulsów elektrycznych powoduje skurcze mięśni brzucha i jak go jutro odkopię z szafy to zacznę używać. To chyba bezpieczniejsze niż brzuszki, prawda? Ale czy da jakieś efekty? Korzystała z niego któraś z Was? Widziałyście efekty? Mimo wszystko, jeśli któraś z Was wie, kiedy po cc można robić brzuszki, będę wdzięczna za odpowiedź. Mnie już rana praktycznie nie boli. Chcę się pozbyć tylko tego brzuszka, który jest dokładnie takiej wielkości jaki miałam w 20tyg ciąży! Muszę coś z tym zrobić!
mi lekarz pozwolił po 2 miesiącach robić
może zacznij od 10
i zobaczysz jak się będziesz czuła ;-)
a ja mam płytkę z ćwiczeniami - brzuch płaski bez wysiłku
póki co leży tydzień i jeszcze jejnie uruchomiłam
coraz częściej myślę, żeby kupić jakiegoś xboxa i aerobik do niego
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
ja mam PS Move i sąsiadów od których mogłabym pożyczyć fitness na Move ale znam siebie - zapał wieeeeeeeelki, chęci małe
a mi lekarz powiedział, że brzuszki po 3 miesiącach
bo tyle ponoć się mięśnie brzucha goją
czyli co lekarz, to inne zdanie
D
Doloress
Gość
ja mam PS Move i sąsiadów od których mogłabym pożyczyć fitness na Move ale znam siebie - zapał wieeeeeeeelki, chęci małe
czyli tak jak u mnie
zacznę ćwiczyć od jutra
stokrotka.af
Fanka BB :)
nie załamuj mnie prosze :-(
reklama
Podziel się: