reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

A ja jestem połamana :D a to dobrze bynajmniej wiem ze mięśnie pracowały ;) dzisiaj dam na luz z ćwiczeniami bo jutro na gościne i chciałabym jakoś chodzić hehe D

reklama
Ja musialam przerwac bo uderzylam sie w glowe podehrzenie wstrzasnienia ale jak tylko glowa przestanie bolec zaczynam od nowa :-)

nie ma sprawiedliwości na tym świecie :no::wściekła/y:
byłam wczoraj w przychodni z juniorem, ubrałam się i po spojrzeniu w lustro stwierdziłam,że nie jest nawet najgorzej ;-) humor miałam dobry do czasu kiedy w przychodni nie pojawiła się laska chuda jak szczypiorek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak się nie powinno wyglądać po ciąży :no::wściekła/y:

a ja od dzisiaj zaczynam robić brzuszki
od jutra uruchamiam płytę z ćwiczeniami na płaski brzuch
i mam zamiar się wybrać na bodyspace ;)

Ja po jednym dniu niestety cwiczenia zaprzestałam,na drugi dzien miałam zakwasy a potem przez 2 dni problem z netem i nie mogłam ściągnąc,teraz mam modem który ledwo ciągnie i nie nadaje się na godzinny youtube.Czekam na mocniejszy internet który lada dzień powinni mi doładowac.
A puki co od dziś biegam, wahałam się długo z zakupem bo to dla mnie w ch...j kasy.Ale nic raz na 30 lat mi się należy zainwestowac w siebie a nie w dom,rodzine i 100 potrzebniejszych rzeczy które sa na pierwszym miejscu;-) Mam nadzieję schudnąc kilka kilogramów dzięki bieganiu a będę chciała dołożyc też cwiczenia na brzuch:tak:
Nie no musze wszystkim pokazac że dam rade się wylaszczyc;-)
A kupiłam takie cuś.
BIEŻNIA ELEKTRYCZNA FUNFIT ULTIMATE |907 (2937046572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja po jednym dniu niestety cwiczenia zaprzestałam,na drugi dzien miałam zakwasy a potem przez 2 dni problem z netem i nie mogłam ściągnąc,teraz mam modem który ledwo ciągnie i nie nadaje się na godzinny youtube.Czekam na mocniejszy internet który lada dzień powinni mi doładowac.
A puki co od dziś biegam, wahałam się długo z zakupem bo to dla mnie w ch...j kasy.Ale nic raz na 30 lat mi się należy zainwestowac w siebie a nie w dom,rodzine i 100 potrzebniejszych rzeczy które sa na pierwszym miejscu;-) Mam nadzieję schudnąc kilka kilogramów dzięki bieganiu a będę chciała dołożyc też cwiczenia na brzuch:tak:
Nie no musze wszystkim pokazac że dam rade się wylaszczyc;-)
A kupiłam takie cuś.
BIEŻNIA ELEKTRYCZNA FUNFIT ULTIMATE |907 (2937046572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

podziwiam, bo co jak co, ale biegania to ja nie znoszę ;-)

reklama
Do góry